Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πλακιωτάκης: Στο 85% η πληρότητα στα πλοία με καμπίνες, στο 80% χωρίς καμπίνες

Πλακιωτάκης: Στο 85% η πληρότητα στα πλοία με καμπίνες, στο 80% χωρίς καμπίνες
Για συνεχείς ελέγχους του Λιμενικού σε πλοία και λιμάνια έκανε λόγο ο υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής

Την αύξηση της πληρότητας στο 85% στα πλοία που έχουν καμπίνες και στο 80% χωρίς καμπίνες ανακοίνωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα Παρασκευή 14/5 στο λιμάνι του Πειραιά το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «blue star delos», με αφορμή το άνοιγμα των μετακινήσεων προς τα νησιά.
Ο κ.Πλακιωτάκης είπε ότι 80% στην πληρότητα των επιβατών ισχύει και στα ταχύπλοα, εφόσον βέβαια διαθέτουν ειδικά φίλτρα.
Ο υπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι πληρώματα και επιβάτες τηρούν τους κανόνες, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού, ενώ τόνισε ότι το υπουργείο Ναυτιλίας προχώρησε στην αναθεώρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων με βάση και τα νέα εργαλεία που είχε στη διάθεσή του.
Επιπλέον, στάθηκε στον εμβολιασμούς των κατοίκων των νησιών, αναφέροντας ότι αυτό δημιούργησε ένα περιβάλλον αυξημένης ασφάλειας, στο οποίο οι επισκέπτες και οι συμπατριώτες μας μπορούν να χαρούν το φετινό καλοκαίρι με απόλυτη ασφάλεια ενώ σημείωσε ότι οι έλεγχοι των στελεχών του Λιμενικού Σώματος θα είναι συνεχείς και πάνω στα πλοία και στα λιμάνια.
«Ελπίζουμε ότι το φετινό καλοκαίρι δεν θα έχει καμία σχέση με το περυσινό» είπε ο κ.Πλακιωτάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης