Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Η Ρωσία θα αντιδράσει καταλλήλως σε απειλές κοντά στα σύνορά της

Putin: Η Ρωσία θα αντιδράσει καταλλήλως σε απειλές κοντά στα σύνορά της
«Θα αντιδράσουμε έγκαιρα και σωστά στις απειλές», διεμήνυσε ο Putin μιλώντας στο ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας, αναφορικά με τις εξελίξεις στην Ουκρανία

Η Ρωσία θα αντιδράσει κατάλληλα σε απειλές κοντά στα σύνορά της, υπογράμμισε ο Πρόεδρος Vladimir Putin.
«Αυτό το ζήτημα βρίσκεται πάντα στην ημερήσια διάταξη.
Θα αντιδράσουμε έγκαιρα και σωστά στις απειλές», διεμήνυσε ο Putin μιλώντας στο ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας, αναφορικά με τις εξελίξεις στην Ουκρανία.
Παράλληλα, διαπιστώνει με λύπη ότι η μεταστροφή που παρατηρείται στην Ουκρανία απέναντι στη Ρωσία.
«Από όλες τις απόψεις, και αυτό είναι πολύ λυπηρό, η Ουκρανία μετατρέπεται αργά αλλά σταθερά σε ένα δήθεν αντίποδα της Ρωσίας, κάποιο είδος αντι-Ρωσίας, σε κάποιο πεδίο από το έδαφος του οποίου διαρκώς και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα περιμένουμε ειδήσεις που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή από την άποψη της διασφάλισης της ασφάλειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας» σημείωσε ο Ρώος πρόεδρος.
Ακόμη, υποστήριξε πως οι χώρες της Δύσης δεν αντιδρούν στην πολιτική «εκκαθάριση» που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία.
«Τώρα, όπως γνωρίζετε, υπάρχει μια απολύτως προφανής εκκαθάριση του πολιτικού πεδίου.
Τα ΜΜΕ εθνικής εμβέλειας κλείνουν - και δεν τρέχει τίποτα. οι δυτικοί μας εταίροι δεν αντιδρούν σε αυτό, για να μην πούμε ακόμη ότι υποστηρίζουν τέτοιου είδους αποφάσεις» εξήγησε ο πρόεδρος της Ρωσίας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης