Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Επίσκεψη Δένδια σε Ισραήλ, Παλαιστινιακά εδάφη, Ιορδανία και Αίγυπτο

Επίσκεψη Δένδια σε Ισραήλ, Παλαιστινιακά εδάφη, Ιορδανία και Αίγυπτο

O Έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας θα συμμετάσχει επίσης στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Τρίτη 18 Μαΐου

Σχετικά Άρθρα

Στο Ισραήλ και στα Παλαιστινιακά εδάφη μεταβαίνει την Τρίτη 18 Μαΐου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021.
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών θα έχει συναντήσεις με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ΄, με τον Ισραηλινό ομόλογό του Gabi Ashkenazi και με τον Παλαιστίνιο ομόλογο του Riyad al-Maliki.
Επίσης, αύριο, ο κ. Δένδιας θα συμμετάσχει στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συνεκάλεσε ο ύπατος εκπρόσωπος Josep Borrell με αντικείμενο τις εξελίξεις στην περιοχή.

Αίγυπτος – Ιορδανία

Tην ίδια ημέρα, ο υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί και στην Ιορδανία, όπου θα συναντηθεί με τον Ιορδανό ομόλογό του Ayman Safadi.
Τέλος, ο κ. Δένδιας θα μεταβεί στο Κάιρο την Πέμπτη 20 Μάϊου, όπου θα συναντηθεί με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Samih Shukri.
Ο υπουργός Εξωτερικών είχε νωρίτερα σήμερα (17/5)  συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ενόψει των επικείμενων επισκέψεών του, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης