Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Το Bitcoin, ένα... tweet και ο Elon Musk έχασε τη θέση του 2ου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο

Το Bitcoin, ένα... tweet και ο Elon Musk έχασε τη θέση του 2ου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο
Η περιουσία του έχει μειωθεί περίπου 9,1 δισ. δολάρια φέτος, ενώ του Bernard Arnault αυξήθηκε κατά περίπου 47 δις. δολάρια
Σχετικά Άρθρα

To tweet του Elon Musk, για τη μη αποδοχή του bitcoin ως μέσου πληρωμής από την Tesla, δεν βύθισε μόνο την τιμή του κρυπτονομίσματος, αλλά στοίχισε και στον ίδιο τη θέση του ως δεύτερου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, καθώς η περιουσία του έχει μειωθεί 24% από το υψηλό επίπεδο του Ιανουαρίου 2021.
Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας έχασε τη δεύτερη θέση που είχε από τον Μάρτιο στον δείκτη δισεκατομμυριούχων του Bloomberg από τον πρόεδρο του μεγαλύτερου ομίλου πολυτελών ειδών στον κόσμο, LVMH.
H χρηματιστηριακή αξία της Tesla μειώθηκε κατά 2,2% επιπλέον της βουτιάς 15% την περασμένη εβδομάδα, εν μέσω της υποχώρησης των τεχνολογικών μετοχών παγκοσμίως.
Η περιουσία του διαμορφώνεται στα 160,6 δισ. δολάρια, ενώ πρώτος στη λίστα παραμένει ο Bezos της Amazon με μία περιουσία 190 δισ. δολαρίων.
Ο Musk είχε υποχωρήσει ήδη από τα μέσα Απριλίου στην τρίτη θέση στη λίστα δισεκατομμυριούχων σε πραγματικό χρόνο του Forbes, αλλά διατηρούσε τη δεύτερη θέση στον δείκτη του Bloomberg.
Η περιουσία του έχει μειωθεί περίπου 9,1 δισ. δολάρια φέτος, ενώ του Bernard Arnault αυξήθηκε κατά περίπου 47 δις. δολάρια.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης