Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ινδία: Ξεπέρασαν τα 26 εκατομμύρια τα κρούσματα covid – Υψηλός ο αριθμός των νεκρών

tags :
Ινδία: Ξεπέρασαν τα 26 εκατομμύρια τα κρούσματα covid – Υψηλός ο αριθμός των νεκρών
Τις τελευταίες 24 ώρες υπέκυψαν 4.209 ασθενείς με covid
Σχετικά Άρθρα

Τα 26 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα κρούσματα covid ξεπέρασε η Ινδία, η οποία πάντως τα τελευταία 24ωρα καταγράφει πολύ λιγότερα κρούσματα και θανάτους σε σχέση με τα υψηλά που ανέφερε πριν μια από εβδομάδα.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας της Ινδίας, τις προηγούμενες 24 ώρες αναφέρθηκαν 259.551 κρούσματα ενώ υπέκυψαν άλλοι 4.209 ασθενείς.
Επισήμως, η Ινδία μετρά 291.331 νεκρούς και περισσότερα από 26,03 εκατομμύρια κρούσματα.
Ο αριθμός των ανθρώπων που διαγνώστηκε πως μολύνθηκαν μειώθηκε σε σχέση με την προηγουμένη, παραμένοντας κάτω από το όριο των 300.000.
Η Ινδία καταγράφει σε απόλυτα μεγέθη τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό της πανδημίας στον κόσμο, πίσω από τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία, και τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων, μετά τις ΗΠΑ.
Κατ’ αναλογία με τον πληθυσμό της Ινδίας (1,3 δισεκ.), πάντως, τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν φαντάζουν τόσο άσχημα.
Μάλιστα πολλοί υποστηρίζουν πως ήδη διαφαίνεται μια σταθεροποίηση στον αριθμό των κρουσμάτων, κάτι που ενδεχομένως να δείχνει πως η επιδημία έφτασε στο αποκορύφωμα της, αν και η εκτίμηση είναι πως ο αριθμός κρουσμάτων είναι τελείως αναξιόπιστος λόγω και των ελάχιστων τεστ που γίνονται στην επαρχία και στις αγροτικές περιοχές όπου ο ιός είναι σε έξαρση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης