Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Περισσότερα ανοίγματα, αν συνεχιστεί η πτωτική πορεία της επιδημίας

Γεωργιάδης: Περισσότερα ανοίγματα, αν συνεχιστεί η πτωτική πορεία της επιδημίας
Δεν θα αργήσει πάρα πολύ η κατάργηση των περιορισμών της κυκλοφορίας μετά τις 00:30 είπε ο κ.Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα

Για περισσότερα ανοίγματα αν συνεχιστεί η πτωτική πορεία της επιδημίας έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Γεωργιάδης είπε πως εάν πέσει η πανδημία θα ανοίξουμε όλα όσα μπορούμε πιο γρήγορα γιατί κάθε μέρα που περνάει το πρόβλημα είναι οικονομικό.
Όπως είπε, θα ήθελε τόσο να επιτραπεί η μουσική στα καταστήματα εστίασης, όσο και να αυξηθεί, στους άνω των 100, ο αριθμός ατόμων στις δεξιώσεις γάμου, από την ερχόμενη Δευτέρα και μετά.
«Κάθε μέτρο που λαμβάνουμε κοστίζει χρήματα» ανέφερε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε πως επιθυμία είναι ένα καλοκαίρι χωρίς ωράριο κυκλοφορίας ενώ ερωτώμενος για την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων απάντησε χαρακτηριστικά πως εάν κριθεί πως οι αθλούμενοι πρέπει να υποβάλλονται σε self test, «δεν θα πούμε όχι εμείς»
Σε κάθε περίπτωση ο κ. Γεωργιάδης επιβεβαίωσε πως ο αριθμός των ατόμων στα γυμναστήρια, όπως και στους λοιπούς κλειστούς χώρους θα είναι περιορισμένος, ενώ σημείωσε ότι δεν θα αργήσει πάρα πολύ η κατάργηση των περιορισμών της κυκλοφορίας μετά τις 12:30 ενώ για τα self test δήλωσε ότι θα συνεχιστούν μέχρι να αποκτηθεί η απαιτούμενη ανοσία στη χώρα.
Επιπλέον, ανέφερε ότι οι σχολές χορού έχουν ζητήσει να μην ανοίξουν το καλοκαίρι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης