Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευρωκοινοβούλιο: Επίσκεψη Sassoli στην Αθήνα στις 27 - 28 Μαΐου 2021

Ευρωκοινοβούλιο: Επίσκεψη Sassoli στην Αθήνα στις 27 - 28 Μαΐου 2021

Ο David Sassoli θα παραστεί σε εκδήλωση για την επέτειο 40 ετών από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ καθώς και για την έναρξη του εθνικού διαλόγου για τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης

Σχετικά Άρθρα

Θα επισκεφθεί την Αθήνα την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Μαΐου ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, David Sassoli, προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση για την επέτειο 40 ετών από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ καθώς και την έναρξη του εθνικού διαλόγου για τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο την Πέμπτη 27 Μαΐου και ώρα 19:00, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ευρωκοινοβουλίου την Τρίτη 25 Μαΐου 2021.

Συναντήσεις

Την ίδια μέρα, ο Πρόεδρος Sassoli θα έχει σειρά συναντήσεων με την  Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, ενώ θα απευθύνει ομιλία σε κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών της Βουλής, στις 9:30.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Πρόεδρος θα επισκεφθεί επίσης τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Η Κιβωτός του Κόσμου", εθνικό νικητή του Βραβείου Ευρωπαίου Πολίτη 2018.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης