Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας: Η κοινωνία δεν ακούει τον Τσίπρα γιατί δεν έχει τίποτα χρήσιμο να πει

Πέτσας: Η κοινωνία δεν ακούει τον Τσίπρα γιατί δεν έχει τίποτα χρήσιμο να πει
Πρωτοφανές το δημοσκοπικό προβάδισμα της ΝΔ υποστήριξε ο κ.Πέτσας
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως η κοινωνία δεν ακούει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί δεν έχουν τίποτα να πουν διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος μάλιστα χαρακτήρισε πρωτοφανές το δημοσκοπικό προβάδισμα της ΝΔ.
«Δεν ασχολούμαστε καθόλου με τη δημοσκοπική εικόνα της στιγμής όσον αφορά τη διαφορά.
Μας ενδιαφέρουν τα ποιοτικά στοιχεία των ερευνών σε μια περίοδο που είναι πολύ μακριά από εκλογές.
Αυτό που πρέπει να παρατηρήσει κανείς βλέποντας αυτά τα στοιχεία, βλέπει ότι η κυβέρνηση στο μέσον σχεδόν της θητείας της είναι με μεγάλη διαφορά μπροστά, άρα δεν υπάρχει κάποιο κλείσιμο της διαφοράς που είχε καταγραφεί στις εκλογές με το δεύτερο κόμμα. Επομένως αυτό είναι κάτι πρωτοφανές στα δημοσκοπικά χρονικά, είναι ένα στοιχείο ποιοτικό που πρέπει να το κρατήσουμε, λέει κάτι για τη σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους πολίτες.
Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι στις μεγάλες κατευθύνσεις που επιλέγει ο πολίτης, η κυβέρνηση φαίνεται να ανταποκρίνεται καλύτερα, είτε είναι στα ζητήματα της πανδημίας, είτε είναι στα ζητήματα που αφορούν στην ποιότητα ζωής και στρέφεται προς την κυβέρνηση μόνο για το πώς θα μπορέσουμε να ξεπεράσουν στην οικονομία την πανδημία» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Πέτσας.

Κατασκευάζει εχθρούς ο Τσίπρας

Μάλιστα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα ότι προσπαθούν να κατασκευάσουν εχθρούς.
«Πάντα η αξιωματική αντιπολίτευση και ο κ. Τσίπρας προσωπικά προσπαθεί να κατασκευάζει εχθρούς γιατί κάτι του φταίει που δεν τον ακούει η κοινωνία.
Η δική μου εκτίμηση, είναι ότι δεν τον ακούει η κοινωνία γιατί δεν έχει τίποτα χρήσιμο να της πει.
Όταν μιλάει για χούντα σε αυτή την περίοδο που ζούμε, μπορεί να τον πάρει κανείς στα σοβαρά;
Όταν για τα θέματα των εμβολίων έχει κάνει τόσες κωλοτούμπες, είναι δυνατόν να τον πάρει κανείς στα σοβαρά;
Το βασικό θέμα είναι η έλλειψη πολιτικής κατεύθυνσης, και γι' αυτό οξύνει τα πνεύματα σε θέματα που θα έπρεπε να υπάρχει συναίνεση, όπως για παράδειγμα η διευκόλυνση των Ελλήνων του εξωτερικού, που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα από τον τόπο που διαμένουν» υποστήριξε ο κ.Πέτσας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης