Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πελώνη: Μας έχει συνηθίσει ο Τσίπρας να λαϊκίζει, να ψεύδεται και να δημαγωγεί

Πελώνη: Μας έχει συνηθίσει ο Τσίπρας να λαϊκίζει, να ψεύδεται και να δημαγωγεί
Η αλήθεια δεν ήταν ποτέ συμβατή με τον κ.Τσίπρα είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος
Σχετικά Άρθρα

Για λαϊκισμό, ψεύδη και δημαγωγία κατηγόρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την παρέμβαση του στη Βουλή, κατά την οποία επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη ότι για τρίτη φορά απουσιάζει από τη Βουλή για να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτησή του για τις αλλαγές στην εισαγωγή στα πανεπιστήμια.
«Ο κ. Τσίπρας μάς έχει συνηθίσει στο να λαϊκίζει, να ψεύδεται και να δημαγωγεί.
Το ίδιο έκανε και σήμερα.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει σήμερα διαδοχικές συναντήσεις και κοινές δηλώσεις με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.
Παρ' όλα αυτά, ο κ. Τσίπρας πήγε στη Βουλή και τον κατήγγειλε ότι δεν προσήλθε να του απαντήσει και μάλιστα σε ερώτηση που αφορούσε την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια, σε μια στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές ετοιμάζονται να δώσουν τη μάχη των εισαγωγικών εξετάσεων.
Η συζήτηση αυτή, με σεβασμό στην αγωνία των μαθητών και των οικογενειών τους, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθεί σε ουδέτερο χρόνο.
Όσον αφορά δε στην εφαρμογή του νόμου για τη φύλαξη των ΑΕΙ, η τοποθέτηση του κ. Τσίπρα αποδεικνύει για άλλη μια φορά, το μέγεθος της ανευθυνότητάς του.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τοποθετείται με τον πλέον επίσημο τρόπο, από το βήμα της Βουλής, με βάση δημοσιεύματα, δίχως να μπει στον κόπο να διασταυρώσει στοιχειωδώς την ακρίβειά τους.
Τον πληροφορούμε λοιπόν ότι τις επόμενες μέρες δημοσιεύεται η προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού φύλαξης των Πανεπιστημίων, που θα είναι απόφοιτοι ΑΕΙ.
Αλλά η αλήθεια δεν ήταν ποτέ συμβατή με τον κ. Τσίπρα» είπε η κα.Πελώνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης