Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Βασιλική Χριστίδη, γενική διευθύντρια ομίλου IOGR: Πιστεύουμε στη δυναμική και στις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού

tags :
Βασιλική Χριστίδη, γενική διευθύντρια ομίλου IOGR: Πιστεύουμε στη δυναμική και στις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού
Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος θα είναι δύο πολύ καλοί μήνες για τη φετινή σεζόν
Για τo επενδυτικό πρόγραμμα της SKY express, καθώς και για τις προοπτικές ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού μιλά σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98.9 η Βασιλική Χριστίδη, γενική διευθύντρια του ομίλου IOGR.
«Στο δίκτυο εσωτερικού με την παραλαβή των νέων υπερσύγχρονων αεροσκαφών Α320neo προσθέσαμε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη και μετά Αθήνα-Ρόδος. Παράλληλα, έχουμε ξεκινήσει ήδη το δρομολόγιο προς Λάρνακα, πάλι από το αεροδρόμιο της Αθήνας, και προς Βρυξέλλες τις προηγούμενες ημέρες. Στις 5 Ιουνίου ξεκινάμε στα μεγάλα σαλόνια της Ευρώπης, στο Παρίσι, και 1 Αυγούστου προσγειωνόμαστε στο Χίθροου του Λονδίνου. Έχουμε πάρα πολύ μεγάλη ανταπόκριση τόσο από το Παρίσι, όσο και από το Λονδίνο που περιμένουνε στον στρατηγικό τους σχεδιασμό τις γραμμές της Ελλάδα», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η Βασιλική Χριστίδη.
«Έχουμε έναν στόλο ελικοφόρων, 10 αεροσκάφη, και πρόσφατα, μέσα σε αυτούς τους μήνες της πανδημίας, κλείσαμε μια μεγάλη συμφωνία που είναι μια πολύ μεγάλη επένδυση για την Ελλάδα, 6 ολοκαίνουργια Α320neo. Είναι ο νέος τύπος αεροσκάφους. Είναι μία μεγάλη επένδυση γιατί πιστεύουμε στη δυναμική και στις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού και της αγοράς, της τουριστικής και της αεροπορικής, μετά το τέλος της πανδημία», τονίζει η γενικής διευθύντρια του ομίλου IOGR.
«Έχουμε αποφασίσει να ενεργοποιήσουμε το αεροδρόμιο του Βόλου, που είναι ένα από τα κρατικά αεροδρόμια της χώρας, στην Αγχίαλο. Είναι ένα στολίδι πραγματικό, πολύ μεγάλης προοπτικής και θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα να βάλουμε τις γραμμές μας και την παρουσία της SKY express και σε αυτό το αεροδρόμιο, συνδέοντάς το κατ’ αρχήν με την Κρήτη. Θεωρούμε ότι αυτό θα δώσει μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική ανάπτυξης και για την κεντρική Ελλάδα και για τη νησιωτική. Κάθε φορά που ανοίγει μία γραμμή, βελτιώνονται οι συνθήκες μετακίνησης των πολιτών. Έχουμε πια το μεγαλύτερο δίκτυο δρομολογίων εσωτερικού στο σύνολο της χώρας με 34 προορισμούς εντός, 43 στο σύνολο και πιστεύουμε ότι σιγά-σιγά θα δούμε και την κίνηση αυτή να αποδίδει όσο ξεκινάνε οι Έλληνες κατ’ αρχήν να ταξιδεύουν κι όσο έρχονται και οι ξένοι», προσθέτει η Βασιλική Χριστίδη, προβλέποντας ότι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος θα είναι δύο πολύ καλοί μήνες για τη φετινή σεζόν.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης