Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αχτσιόγλου: Εκ νέου ύφεση το α’ τρίμηνο του 2021 – Αλαζονική η κυβέρνηση

Αχτσιόγλου: Εκ νέου ύφεση το α’ τρίμηνο του 2021 – Αλαζονική η κυβέρνηση
Μόνη ρεαλιστική διέξοδος είναι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για επανεκκίνηση της οικονομίας λέει η κα.Αχτσιόγλου
Σχετικά Άρθρα

Για αλαζονική στάση κατηγορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ σχετικά με τα στοιχεία για την πορεία της οικονομίας το πρώτο τρίμηνο του 2021.
«Μετά τη βαθιά ύφεση του 2020, το πρώτο τρίμηνο του 2021 καταγράφηκε εκ νέου ύφεση κατά 2,3%, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.
Μεγαλύτερο βέβαια πρόβλημα από την ύφεση είναι οι πανηγυρικοί τόνοι του υπουργού Οικονομικών και η έλλειψη ενσυναίσθησης για τη σχέση της κυβερνητικής πολιτικής με τα αποτελέσματα στην οικονομία και την κοινωνία.
Μια πολιτική που εμμένει εδώ και πάνω από έναν χρόνο στη μη ουσιαστική στήριξη των εργαζομένων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των νοικοκυριών» αναφέρει σε ανακοίνωση της η κα.Αχτσιόγλου.
«Με την ίδια αλαζονική στάση απέναντι στην κοινωνία, η κυβέρνηση προχωρά σήμερα σε γενικευμένες οριζόντιες πτωχεύσεις με δήμευση της πρώτης κατοικίας, σε κατάργηση του 8ωρου, σε αποκλεισμό από το Ταμείο Ανάκαμψης της κοινωνικής πλειοψηφίας.
Η μόνη ρεαλιστική διέξοδος είναι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για επανεκκίνηση της οικονομίας με μέτρα ουσιαστικής στήριξης και το πέρασμα σε μία συμπεριληπτική ανάπτυξη, με στήριξη και προστασία της εργασίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων» υποστηρίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης