Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Διαψεύδει για 4η φορά τα περί «εξελίξεων» η Attica Bank

tags :
Διαψεύδει για 4η φορά τα περί «εξελίξεων» η Attica Bank
Αν και η τράπεζα δεν προσδιορίζει ποιες εξελίξεις διαψεύδει, χαρακτηρίζει «αναληθή και κακόβουλα» τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αυτήν
Σχετικά Άρθρα
Πιστή στην υλοποίηση του 3ετούς επιχειρηματικού της σχεδίου δηλώνει η Attica Bank και προχωρά για 4η φορά σε διάψευση των δημοσιευμάτων περί... «εξελίξεων».
Αν και η τράπεζα δεν προσδιορίζει ποιες εξελίξεις διαψεύδει, χαρακτηρίζει «αναληθή και κακόβουλα» τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αυτήν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, παρά τις από 27/05/2021, 28/05/2021 και 31/05/2021 χρηματιστηριακές ανακοινώσεις, και τις σε αυτές ρητές διαψεύσεις, συνεχίζεται η δημοσίευση παρεμφερών αναληθών και κακόβουλων δημοσιευμάτων από συγκεκριμένες ιστοσελίδες αναφορικά με τις δήθεν εξελίξεις στην Τράπεζα.
Η Τράπεζα διαψεύδει και πάλι τα αναληθή αυτά δημοσιεύματα και έχοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της (όπως αυτό προκύπτει από τη συνεχή αύξηση των χορηγήσεων και των καταθέσεών της) υλοποιεί με προσήλωση τους στόχους του τριετούς Επιχειρηματικού της Σχεδίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης