Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Στο New York Forum τα βλέμματα – Μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές

XA: Στο New York Forum τα βλέμματα – Μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές
Η παρουσιάσεις των ελληνικών εταιρειών θα μπορούσαν να βελτιώσουν τις εισροές και να φέρουν αγορές σε επιλεγμένες μετοχές, σημειώνουν οι αναλυτές

Διατήρηση της μεταβλητότητας με το βλέμμα στραμμένο στο διαδικτυακό road show των ελληνικών εταιρειών περιμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές.
Το road show της Νέας Υόρκης, το οποίο λόγω των συνθηκών γίνεται διαδικτυακά θα τραβήξει τα επενδυτικά βλέμματα, καθώς πλήθος ελληνικών εταιρειών συμμετέχουν ενώ αρκετά κυβερνητικά στελέχη θα παρουσιάσουν τις προοπτικές της χώρας στους ξένους επενδυτές και διαχειριστές.
Η υποβάθμιση της Ελλάκτωρ από τη Fitch βάζει τη μετοχή στο επίκεντρο.

Euroxx
Περιμένουμε η μεταβλητότητα να συνεχιστεί σε περιορισμένο εύρος διακύμανσης.
Το διαδικτυακό road show της Νέας Υόρκης ίσως δημιουργήσει επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον στους επενδυτές.

Eurobank Equities
Για σήμερα οι αγορές αναμένεται να ανοίξουν με μικτές τάσεις περιμένοντας περισσότερες πληροφορίες για την προοπτική του πληθωρισμού και τα μέτρα στήριξης των κεντρικών τραπεζών καθώς και τα σημάδια ισχυρής οικονομικής ανάκαμψης.

Μerit
Η βραχυπρόθεσμη τάση παραμένει ανοδική, με τον ΚΜΟ 30 ημερών στις 889 μονάδες. Σημεία στήριξης οι 889 και 860 μονάδες και σημεία αντίστασης οι 910 και 920 μονάδες.
Η ανακοίνωση του ΑΕΠ Α’ τριμήνου στην Ευρωζώνη (cons: -1.8% σε ετήσια βάση) είναι το σημαντικότερο μακροοικονομικό νέο της ημέρας.

Beta
Συσσώρευση με χαμηλούς όγκους συναλλαγών είναι το βασικό σενάριο για τη σημερινή συνεδρίαση από την οποία απουσιάζουν οι σημαντικές ειδήσεις.

Depolas
Στο εξωτερικό, οι βασικοί μετοχικοί δείκτες συνεχίζουν να συσσωρεύουν κοντά στα ιστορικά υψηλά τους.
Σε εταιρικό επίπεδο, είναι πιθανό εντός εβδομάδας να κλειδώσει η record day της Άλφα για το προνομιακό δικαίωμα των παλαιών μετόχων στην ενίσχυση των κεφαλαίων της τράπεζας.
Επιπλέον, αξίζει να σημειώσουμε ότι σήμερα ξεκινά το 10ο Greek Investment Forum στη Νέα Υόρκη.
Η σημερινή ατζέντα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την τελευταία μέτρηση του ΑΕΠ Α΄ τριμήνου της Ευρωζώνης.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης