Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Self test: Σταμάτησαν από σήμερα τη διάθεση τους τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης

Self test: Σταμάτησαν από σήμερα τη διάθεση τους τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης
Οι φαρμακοποιοί θεωρούν τις δηλώσεις του κ. Σκέρτσου προσβλητικές για τον κλάδο τους

Στην αναστολή της δωρεάν διάθεσης των self tests προχωρούν από σήμερα Τετάρτη οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης, παρά τη χθεσινή ανακοίνωση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου για αναστολή από τις 19 Ιουνίου.
Ωστόσο οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης σταμάτησαν ήδη τη διάθεσή των self test στους δικαιούχους και επιστρέφουν άμεσα τα αδιάθετα self tests που έχουν στα φαρμακεία τους, στις φαρμακαποθήκες από τις οποίες τα προμηθεύτηκαν.
Ταυτόχρονα θα εξετάσουν το ενδεχόμενο οριστικής διακοπής της διάθεσής τους σε έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιουνίου.
Αιτία της απόφασης αυτής, την οποία έλαβε ομόφωνα το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης σε χθεσινή έκτακτη συνεδρίασή του, είναι οι δηλώσεις του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ κ. Άκη Σκέρτσου ότι η κυβέρνηση δρομολογεί τη διακίνηση των self tests από άλλα κανάλια διάθεσης.
Οι φαρμακοποιοί θεωρούν τις δηλώσεις του κ. Σκέρτσου προσβλητικές για τον κλάδο τους που βοήθησε από την πρώτη στιγμή την Πολιτεία στον αγώνα της απέναντι στην πανδημία.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης