Football Talk

Υπερασπίστηκε την επίθεση του Κουντέλα στον Καμάρα ο Σούτσεκ - «Πυρά» από τα αγγλικά media

Υπερασπίστηκε την επίθεση του Κουντέλα στον Καμάρα ο Σούτσεκ - «Πυρά» από τα αγγλικά media
Εντάσεις δημιούργησαν οι δηλώσεις του Τόμας Σούτσεκ στα Μέσα της χώρας του, σύμφωνα με τις οποίες φάνηκε να υπερασπίζεται την ρατσιστική επίθεση του Οντρέι Κουντέλα στον Γκλεν Καμάρα.

Στις 18 Μαρτίου η Ρέιντζερς υποδεχόταν την Σλάβια Πράγας για τον δεύτερη μεταξύ τους αγώνα στην φάση των «16» του Europa League, με τον μέσο των Σκωτσέζων, Γκλεν Καμάρα, να υποστηρίζει πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τον Οντρέι Κουντέλα. Μετά από έρευνα που έγινε, ο αμυντικός της Σλάβια δέχθηκε ποινή 10 αγώνων, κάτι που τον έθεσε εκτός Euro με την Τσεχία.

Πριν λίγες μέρες, ο Τόμας Σούτσεκ παραχώρησε συνέντευξη σε τσέχικο Μέσο, στην οποία υποστήριξε στον Κουντέλα. Ο Σούτσεκ φέρεται να δήλωσε: «Το βρήκα παράλογο, δεν μπορώ να τον φανταστώ να λέει κάτι ρατσιστικό. Βλέπω πόσο ευαίσθητοι είναι οι Άγγλοι στον ρατσισμό κάθε μέρα, δύο κουλτούρες συγκρούονται επειδή σκεφτόμαστε λίγο διαφορετικά από αυτούς».

Η αντίδραση των βρετανικών Μέσων ήταν έντονη, με τον μέσο της Γουέστ Χαμ να τονίζει πως τα λόγια του παραφράστηκαν και ήταν λανθασμένα. Στην συνέχεια τόνισε πως είναι αντίθετος με κάθε μορφή ρατσισμού, τονίζοντας ότι νιώθει περήφανος που αγωνίζεται σε ένα άθλημα στο οποίο βρίσκονται τόσα πολλά διαφορετικά άτομα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης