Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Trump επανέρχεται και σχεδιάζει την ανατροπή των δημοκρατικών το 2022

Ο Trump επανέρχεται και σχεδιάζει την ανατροπή των δημοκρατικών το 2022
Ο Trump σχεδιάζει την επιστροφή του το 2022 διεκδικώντας την Βουλή των Αντιπροσώπων

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump κάλεσε μέλη του Κογκρέσου των Ρεπουμπλικάνων για να σχεδιάσει πώς να αναστρέψει τους δημοκρατικούς το 2022.
Περίπου δώδεκα Ρεπουμπλικάνοι στη Βουλή των Αντιπροσώπων συναντήθηκαν με τον πρώην Πρόεδρο Trump πρόσφατα με επίκεντρο την κρίση στα σύνορα και πώς σχεδιάζει το GOP να ανατρέψει τα δεδομένα το 2022.
Με βάση την The Epoch Times οι επικεφαλής της Ρεπουμπλικανικής Επιτροπής Μελέτης, η οποία ορίζεται ως η μεγαλύτερη ομάδα στη Βουλή των αντιπροσώπων, πήγαν στη Φλόριντα για να συναντηθούν με τον πρώην πρόεδρο Trump.
Η επιτροπή είπε ότι η συνάντηση περιελάμβανε μια συζήτηση για τις «προκλήσεις που αντιμετωπίζει το έθνος μας».
«Από τη διασφάλιση των συνόρων μας έως την καταπολέμηση του αυξανόμενου πληθωρισμού και του ελλείμματος.
Μάλιστα ορισμένοι ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο Trump, για την ανάπτυξη μιας ατζέντας που δίνει προτεραιότητα στους Αμερικανούς!
«Ήταν τόσο καλή η συνάντηση με τον Πρόεδρο Trump.
Από την ασφάλεια των συνόρων και την ακεραιότητα των εκλογών έως τον πληθωρισμό αλλά και άλλα θέματα», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος Kat Cammack.
Ο εκπρόσωπος της επιτροπής Jim Banks δήλωσε στους New York Post ότι το μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης σχεδόν δύο ωρών αφορούσε τη δουλειά που έκανε η επιτροπή για να αγωνιστεί για αυτό που περιέγραψε ως «η ατζέντα Trump».

Οι Ρεπουμπλικάνοι πήραν επιπλέον 15 έδρες, κυρίως από Δημοκρατικούς, στις προεδρικές εκλογές του 2020.
Ωστόσο έχασαν την βουλή των Αντιπροσώπων, πάντως είναι πεπεισμένοι ότι μπορεί να ανακτήσουν τον έλεγχο της Βουλής το 2022, αν και οι Δημοκρατικοί πιστεύουν ότι θα διατηρήσουν τον έλεγχο.
Ο Jim Banks τόνισε ότι «πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε πίσω την πλειοψηφία εστιάζοντας στην ατζέντα του Trump και ο Πρόεδρος Trump διαδραματίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό».
«Προφανώς σκοπεύει να ξεκινήσει προεκλογική εκστρατεία για υποψηφίους που μοιράζονται το όραμά μας και ήμασταν ενθουσιασμένοι που του μιλήσαμε για αυτό».
«Έχουμε φτάσει σε μια συνεννόηση και υπάρχει ευρεία ενότητα στην Επιτροπή Μελετών των Ρεπουμπλικάνων αναγνωρίζοντας ότι η ατζέντα Trump είναι η ατζέντα που κερδίζει, θα κερδίσουμε την πλειοψηφία το 2022 και τον Λευκό Οίκο το 2024.
Ο Trump δεν έχει σχολιάσει δημόσια τη συνάντηση, ούτε ο εκπρόσωπός του.
Αλλά ο Trump θα βρεθεί στο προσκήνιο καθώς αντιτίθεται στην ατζέντα του Προέδρου Biden και της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Pelosi.
Κατά τον Banks, ο Trump «αισθάνεται σαν να έχει καθήκον να επιστρέψει να ασχοληθεί με τον αμερικανικό λαό και να εξετάσει πόσο καταστροφική είναι η ατζέντα Biden-Pelosi για τη χώρα μας.
Θα δούμε πολλά περισσότερα από αυτόν.
Και νομίζω ότι είναι καλό για τους Ρεπουμπλικάνους.
Είναι καλή εξέλιξη για την Αμερική»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης