Τένις

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Θα κερδίσεις πολλά Grand Slam στο μέλλον» (video)

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Θα κερδίσεις πολλά Grand Slam στο μέλλον» (video)

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά τον τελικό του Roland Garros, ενώ εξέφρασε την αγάπη του προς την Ελλάδα.

Εμφανώς χαρούμενος ήταν ο «Νόλε» μετά την κατάκτηση του 19ου Grand Slam της καριέρας του, πραγματοποιώντας μία απίστευτη ανατροπή από το 0-2 σε 3-2 απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά. Κατά την διάρκεια της απονομής του, το Νο1 αποθέωσε τόσο τον Έλληνα πρωταθλητή, όσο και την ομάδα του, ενώ ειδικά αναφορά έκανε στην σχέση που έχει με την Ελλάδα.

«Καταλαβαίνω πόσο δύσκολη είναι αυτή η στιγμή. Το έχω περάσει κι εγώ. Είναι από τα παιχνίδια που μπορείς να μάθεις και να βγεις καλύτερος. Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσεις πολλά γκραν σλαμ στην πορεία. Μεγάλο σεβασμό σε σένα και την ομάδα σου».

«Μπορεί να μην έχω τα νιάτα του Στέφανου, αλλά πάντα βρίσκω το κίνητρο να παλεύω τα ματς. Και σε αυτό με βοηθάει η οικογένειά μου. Όπως είπε ο Στέφανος είναι μια προσπάθεια της ομάδας και όχι του ενός. Θέλω να συνεχίσω να κερδίζω τίτλους. Επαιξα δύο αξέχαστα παιχνίδια για την καριέρα μου με τον Ναδάλ και τον Στέφανο σήμερα που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Θέλω να πω και στους Ελληνες με τους οποίους έχουμε αδερφική σχέση να τους στείλω την αγάπη μου», δήλωσε ο Σέρβος.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης