Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

H... κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση Erdogan με Merkel - Φιλικό κλίμα και χαμόγελα

H... κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση Erdogan με Merkel - Φιλικό κλίμα και χαμόγελα
Οι δυο ηγέτες πόζαραν στο φακό χαμογελώντας
Σχετικά Άρθρα

Ιδιαίτερα φιλικό ήταν το κλίμα στη συνάντηση που είχαν στον περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, ο Τούρκος πρόεδρος, Recep Tayyip Erdogan, και η Γερμανίδα καγκελάριος, Angela Merkel.
Οι δυο ηγέτες πόζαραν στο φακό χαμογελώντας, με τη Merkel να δείχνει ευδιάθετη κοιτάζοντας την κάμερα ενώ κρατούσε στα χέρια της μία μαύρη μάσκα.
Την ώρα που μιλούσαν, κρατούσαν μικρή απόσταση ο ένας από τον άλλον αλλά δεν έλειπαν τα χαμόγελα. Αυτό άλλωστε φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία που δημοσιεύει η εφημερίδα Daily Sabah.
Erdogan_Merkel1.jpgΣύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, ο Τούρκος πρόεδρος συζήτησε με τη Γερμανίδα καγκελάριο σε μια κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση.
«H Merkel και ο Erdogan συζήτησαν τη σχέση της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση ενόψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ στις 24 Ιουνίου και το ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, δήλωσε Γερμανός εκπρόσωπος» αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα.
Σημειώνεται ότι στη συνάντηση συμμετείχαν και ο υπουργός Εξωτερικών, Mevlut Cavusoglu, αλλά και ο υπουργός Άμυνας, Hulusi Akar.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης