Basket Talk

Παναθηναϊκός: «Πράσινη» η Μυλωνάκη στο μπάσκετ

Παναθηναϊκός: «Πράσινη» η Μυλωνάκη στο μπάσκετ
Η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την απόκτηση της Βαρβάρας Μυλωνάκη ενόψει της νέας σεζόν.

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση της 23χρονης φόργουορντ για την επόμενη σεζόν, προσθέτοντας άλλη μία επιλογή στον πάγκο της Ελένης Καπογιάννη. Η Μυλωνάκη αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον ΕΦΑΟΖ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Κρόνο Αγίου Δημητρίου, Πρωτέα Βούλας και Τερψιθέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Βαρβάρα Μυλωνάκη για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Η 22χρονη αθλήτρια (1.83μ.) αγωνίζεται ως forward και ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν στον ΕΦΑΟΖ. Πρόκειται για μια νεαρή αλλά ταλαντούχα αθλήτρια που αναμένεται να βοηθήσει τον ΠΑΟ να πετύχει τους στόχους του τη νέα χρονιά.

Σε δήλωσή της στο pao1908.com ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Όνειρο μου από μικρή ήταν να αγωνιστώ σε έναν τόσο ιστορικό Σύλλογο. Ευχαριστώ πολύ την κόουτς Καπογιάννη για την επιλογή της να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Τάκη Μαλακατέ, τον κ. Σωτήρη Πανταλέων και τον κ. Μάκη Κουτσονικόλα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη»!

Το βιογραφικό της:
Κρόνος Αγίου Δημητρίου
Πρωτέας Βούλας
Τερψιθέα
ΕΦΑΟΖ

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης