Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός εκεί που ανήκει» (video)

Γιοβάνοβιτς: «Να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός εκεί που ανήκει» (video)
Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τονίζοντας πως στόχος του είναι να επαναφέρει τον σύλλογο στο επίπεδο που του αρμόζει.
Προπονητής του Παναθηναϊκού θα είναι για τη νέα σεζόν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Σέρβο τεχνικό να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο. Σε δηλώσεις που έκανε στο επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού στο YouTube, ο Γιοβάνοβιτς δήλωσε πως στόχος του είναι να βοηθήσει τον σύλλογο να επανέλθει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Επιστρέφετε στο ελληνικό ποδόσφαιρο 13 χρόνια μετά. Πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα;

«Σίγουρα έχουν περάσει αρκετά χρόνια από το 2008, όταν ουσιαστικά ψάχνοντας για καινούργιες προκλήσεις σαν προπονητής έφυγα από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βέβαια 13-14 χρόνια μετά επιστρέφω ξανά. Επιστρέφω εκεί που πέρασα και τα καλύτερα μου χρόνια σαν ποδοσφαιριστής και εκεί που ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου καριέρα, στην Ελλάδα. Σίγουρα όλα αυτά τα χρόνια μπορεί να ήμουν μακριά, αλλά παρακολουθούσα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω. Αναλαμβάνω μία ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία και τόσο μεγάλο αριθμό φίλων και στην Ελλάδα και στο
εξωτερικό».

Αναλαμβάνετε τον Παναθηναϊκό σε μια ιδιαίτερη στιγμή του. Ποιες είναι οι σκέψεις σας;

«Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια πέρασε διάφορες φάσεις και το σκεπτικό μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, ώστε ο Παναθηναϊκός σύντομα να επιστρέψει εκεί που πρέπει να είναι είτε αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα είτε την Ευρώπη».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης