Football Talk

Παναθηναϊκός: «Έδεσε» Αλεξανδρόπουλο μέχρι το 2024!

Παναθηναϊκός: «Έδεσε» Αλεξανδρόπουλο μέχρι το 2024!
Στα «πράσινα» θα συνεχίσει ο νεαρός μέσος.

Παίκτης του Παναθηναϊκού και για τα επόμενα τρία χρόνια θα συνεχίσει να είναι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ο νεαρός μέσος του «τριφυλλιού» παραβρέθηκε σήμερα το μεσιμέρι (15/06) στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιο που ανανεώνουν τη συνεργασία του με τον σύλλογο μέχρι και το 2024.

Ο Αλεξανδρόπουλος αναμένεται να πάρει ένα πόσο που ανέρχεται γύρω στις 500.000 ευρώ συνολικά για τρία χρόνια ενώ δεν υπάρχει καμία ρήτρα αποδέσμευσης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2024.
Ο Σωτήρης είναι ποδοσφαιριστής από τα «σπλάχνα» του Παναθηναϊκού, συμπληρώνοντας σε λίγους μήνες μια δεκαετία με το Τριφύλλι στο στήθος! Υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο του τον Νοέμβριο του 2017 και το δεύτερο τον Αύγουστο του 2019. Επαγγελματικό ντεμπούτο πραγματοποίησε τον Οκτώβριο του 2019 και έκτοτε έχει αγωνιστεί 39 φορές με τον Παναθηναϊκό. Είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Ελπίδων ενώ έχει καταγράψει και μία συμμετοχή στην Εθνική Ανδρών».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης