πάμε euro

Στα χνάρια του… Ρονάλντο οι Πογκμπά και Λοκατέλι, τα «πήραν» με τους χορηγούς (video)

Στα χνάρια του… Ρονάλντο οι Πογκμπά και Λοκατέλι, τα «πήραν» με τους χορηγούς (video)

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να ήταν αυτός που έκανε την αρχή με τους χορηγούς, ωστόσο φαίνεται πως οι Πολ Πογκμπά και Μανουέλ Λοκατέλι συνεχίζουν την… παράδοση.

Κατά την διάρκειας της Συνέντευξης Τύπου που είχε την Τρίτη (15/6), ο Κριστιάνο Ρονάλντο απομάκρυνε από μπροστά του δύο μπουκάλια Coca-Cola που υπήρχαν, λέγοντας πως προτιμά το νερό. Αυτή η κίνηση είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο από τι θα περίμενε και ο ίδιος, καθώς η μετοχή της εταιρείας έπεσε κατά 4 δισεκατομμύρια (!) ευρώ μέσα σε λίγες ώρες.

Την συνέχεια σε αυτό το «μποϊκοτάζ» των χορηγών έδωσαν και ο Πολ Πογκμπά με τον Μανουέλ Λοκατέλι. Μετά τον αγώνα της Γαλλίας με την Γερμανία, ο Γάλλος μέσος έβγαλε από μπροστά του το ένα μπουκάλι της Heineken.

Ο τελευταίος της λίστας που έκανε κάτι παρόμοιο μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ήταν ο Μανουέλ Λοκατέλι. Ο Ιταλός μέσος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της Ιταλίας με 3-0 επί της Ελβετίας, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο γκολ. Την στιγμή που κάθισε για την Συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα έβαλε μπροστά του ένα μπουκαλάκι νερό, ενώ έκανε στην άκρη αυτά της Coca-Cola.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης