Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Έτοιμη για απογείωση η νέα αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Lufthansa Eurowings Discover

tags :
Έτοιμη για απογείωση η νέα αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Lufthansa Eurowings Discover
Η Eurowings Discover είναι επίσης η πρώτη αεροπορική εταιρεία στη Γερμανία που έλαβε απεριόριστη άδεια
H νέα αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Lufthansa η Eurowings Discover, είναι έτοιμη για απογείωση, στις 24 Ιουλίου.
Η Eurowings Discover έχει εξασφαλίσει την έκδοση άδειας λειτουργίας και το Πιστοποιητικό Αερομεταφορέα (AOC) από τη Γερμανική Ομοσπονδιακή Αρχή Αεροπορίας.
Ο στόλος της θα αποτελείται από συνολικά έντεκα αεροσκάφη, φέτος. Και θα αυξηθεί σε 21 αεροσκάφη μέχρι τα μέσα του επόμενου έτους (10 Airbus A320 και 11 Airbus A330). Όλα τα αεροσκάφη προέρχονται από τον στόλο του Ομίλου Lufthansa.
Η Eurowings Discover είναι επίσης η πρώτη αεροπορική εταιρεία στη Γερμανία που έλαβε απεριόριστη άδεια σύμφωνα με μια νέα απαίτηση αεροπορικής νομοθεσίας γνωστή ως μερική CAMO (Continuous Airworthiness Management Organisation).

Εναρκτήρια πτήση προς Μομπάσα με πτήση προς Ζανζιβάρη

Η νεότερη αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Lufthansa απογειώνεται στις 24 Ιουλίου από την έδρα της στη Φρανκφούρτη στο Μάιν για την εναρκτήρια πτήση της προς τη Μομπάσα με μετακίνηση προς τη Ζανζιβάρη.
Τον Αύγουστο, το πρόγραμμα πτήσεων θα γεμίσει με άλλους ελκυστικούς προορισμούς μεγάλων αποστάσεων.
Έτσι, εκτός από δύο εβδομαδιαίες συχνότητες προς Μομπάσα / Ζανζιβάρη, ξεκινώντας τον Αύγουστο θα υπάρχουν επίσης τρεις πτήσεις την εβδομάδα προς την Πούντα Κάνα και πέντε πτήσεις την εβδομάδα για Βίντχουκ.
Τον Οκτώβριο, η Eurowings Discover θα πετάει επίσης τρεις φορές την εβδομάδα προς Λας Βέγκας και Μαυρίκιο.

Χειμερινό πρόγραμμα 2021

Στο χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων του 2021 θα προστεθούν Μπρίτζταουν, Μόντεγκο Μπέι και Βαραντέρο. Με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις σε κάθε προορισμό.
Επιπλέον, το πρόγραμμα πτήσεων θα επεκταθεί από τον Νοέμβριο. Θα περιλαμβάνει πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων προς Καναρίους Νήσους, την Αίγυπτο και το Μαρόκο.
«Ο συγχρονισμός δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος. Οι άνθρωποι μπορούν τελικά να ταξιδέψουν ξανά και είμαστε έτοιμοι να τους ταξιδέψουμε στους πιο όμορφους προορισμούς του κόσμου, λέει ο Βόλφγκανγκ Ρέιμπιγκαρ, Διευθύνων Σύμβουλος της Eurowings Discover.
Έχουμε δημιουργήσει μια αεροπορική εταιρεία σε μόλις ένα χρόνο. Πρόκειται για έναν φιλόδοξο στόχο που έχουμε επιτύχει με τη μεγάλη υποστήριξη ολόκληρου του Ομίλου Lufthansa, μιας ομάδας με κίνητρα και σε στενή συνεργασία με τη Γερμανική Ομοσπονδιακή Αρχή Αεροπορίας. Θέλουμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη σε όλους».

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης