Football Talk

Οπαδοί Πάρμα κατά Μπουφόν: «Έφυγες σαν μισθοφόρος, δεν μπορείς να επιστρέφεις ως ήρωας»

Οπαδοί Πάρμα κατά Μπουφόν: «Έφυγες σαν μισθοφόρος, δεν μπορείς να επιστρέφεις ως ήρωας»

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν επέστρεψε στην Πάρμα μετά από 20 χρόνια με τους οπαδούς της ομάδας να μην κρύβουν την δυσαρέσκεια τους.

Σχετικά Άρθρα

Ο Τζίτζι Μπουφόν αποφάσισε μετά από 20 χρόνια να γυρίσει στην Πάρμα και να κλείσει εκεί την καριέρα του, παρουσιαζόμενος από τους «Παρμέντσι» σαν σούπερ Σούπερμαν. Όμως οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας δεν τον υποδέχτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, απεναντίας φαίνεται ότι του τα είχαν φυλαγμένα.

Ο θρυλικός τερματοφύλακας δεν βρήκε και πολύ φιλικό κλίμα επιστρέφοντας στην Πάρμα, καθώς οι οπαδοί της ομάδας φρόντισαν να τον καλωσορίσουν με ένα πανό που αναφέρει πως έφυγε ως μισθοφόρος και για τους ίδιους παραμένει μικρός άνθρωπος!

«Έφυγες σαν μισθοφόρος, δεν μπορείς να επιστρέφεις ως ήρωας. Να τιμήσεις τη φανέλα!

Πριν από 20 χρόνια είχες υποσχεθεί ότι δεν θα φορούσες ποτέ τη φανέλα της Γιουβέντους και μετά από τρεις εβδομάδες υπέγραψες σε αυτούς. Τώρα επιστρέφεις στην μοναδική ομάδα με την οποία πήρες ευρωπαϊκό τίτλο.

Έπειτα από αυτά, εμείς το μοναδικό που θέλουμε να σου πούμε είναι ότι για εμάς θα είσαι πάντοτε μικρός άνθρωπος» ανέφερε το πανό που κρέμασαν έξω από το γήπεδο!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης