Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Χατζηδάκη στον ΕΦΚΑ Αγ. Παρασκευής: Έλειπαν 14 υπάλληλοι - Ατελείωτα αρχεία όπως το '60

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Χατζηδάκη στον ΕΦΚΑ  Αγ. Παρασκευής: Έλειπαν 14 υπάλληλοι - Ατελείωτα αρχεία όπως το '60
Στην ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μοιράστηκε φωτογραφίες με «ατελείωτα αρχεία με στοιχεία των ασφαλισμένων, αλλά και σακούλες που μεταφέρονται από κατάστημα σε κατάστημα με διαφορά επίσημα έγγραφα», παραπέμποντας στη δεκαετία του ‘60 και του ‘70

Απροειδοποίητη επίσκεψη σε γραφεία του ΕΦΚΑ και συγκεκριμένα στην Αγία Παρασκευή, πραγματοποίησε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.
Ο Κ. Χατζηδάκης μοιράστηκε την εμπειρία του, κάνοντας λόγο για «αγκάθια» που δεν μπορούν να κρυφτούν με τίποτα και πρέπει να αφαιρέσει καθώς «δεν αφήνουν "κανένα ρόδο να ανθίσει" στον ΕΦΚΑ».
Στην ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μοιράστηκε φωτογραφίες με «ατελείωτα αρχεία με στοιχεία των ασφαλισμένων, αλλά και σακούλες που μεταφέρονται από κατάστημα σε κατάστημα με διαφορά επίσημα έγγραφα», παραπέμποντας στη δεκαετία του ‘60 και του ‘70.
Τόνισε την ανάγκη να προχωρήσει άμεσα το έργο της ψηφιοποίησης ενώ και οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρονται στους πολίτες πρέπει να αυξηθούν παραπέρα.
Επίσης, στην αυτοψία του διαπίστωσε και «το μεγάλο ζήτημα με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση» αλλά ενώ μέτρησε και απουσίες λέγοντας πως από τους 35 υπαλλήλους του υποκαταστήματος ήταν εκεί 21έλειπαν δηλαδή 14.
«Υπήρχαν ασθένειες και άδειες. Μπορεί όλα να ήταν τυπικά εντάξει, αλλά δεν σας κρύβω ότι θα περίμενα περισσότερους παρόντες. Όσοι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους να ξέρουν ότι θα μας βρουν απέναντι.
Διότι εκτός των άλλων βλάπτουν και την εικόνα της μεγάλης πλειονότητας των υπαλλήλων του ΕΦΚΑ που, μέσα σε αντίξοες συνθήκες, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Χρήσιμο είναι να θυμόμαστε όλοι ότι ο ΕΦΚΑ κάνει κοινωνική πολιτική.
Πρέπει, λοιπόν, όχι μόνο η Κυβέρνηση αλλά και όλοι οι δημόσιοι λειτουργοί να μην το ξεχνάμε ούτε για ένα δευτερόλεπτο» υπογραμμίζει μεταξύ άλλων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης