Football Talk

ΑΕΚ: Πέφτουν οι υπογραφές με Τζαβέλλα μέσα στην εβδομάδα – Ποιος έχει σειρά…

ΑΕΚ: Πέφτουν οι υπογραφές με Τζαβέλλα μέσα στην εβδομάδα – Ποιος έχει σειρά…

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί ο επαναπατρισμός του Γιώργου Τζαβέλλα για χάρη της ΑΕΚ.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ συνεχίζεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς ενόψει της νέας σεζόν. Η Ένωση θέλει να κλείσει οποιαδήποτε «τρύπα» υπάρχει στο ρόστερ και τρέχει παράλληλα διάφορες υποθέσεις.

Μία από αυτές που φτάνει στο οριστικό happy end, είναι του Γιώργου Τζαβέλλα. Ο Έλληνας αμυντικός είναι έτοιμος να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, καθώς τόσο εκείνος, όσο και η Αλάνιασπορ τα έχουν βρει με τον ελληνικό σύλλογο.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν και οι οριστικές ανακοινώσεις για τον 34χρονο άσο, ο οποίος επαναπατρίζεται για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Στην Τουρκία, έπειτα από 2,5 χρόνια παρουσίας, σημείωσε 140 συμμετοχές με απολογισμό επτά γκολ και τρεις ασίστ.

Από εκεί και πέρα, η Ένωση δεν σταματάει μόνο εκεί. Τα μέτωπα είναι αρκετά και στόχος είναι τα περισσότερα να έχουν κλείσει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Μετά τον διεθνή ποδοσφαιριστή, ο επόμενος είναι ο Ολιβιέ Εντσάμ.

Ο έμπειρος μέσος μένει ελεύθερος από την Σέλτικ και είναι θετικός στην προοπτική της Ελλάδας. Μάλιστα, ψάχνει την αναγέννηση του μέσα από την ελληνική ομάδα και δεν θα είναι περίεργο, αν ολοκληρωθεί και το δικό του θέμα μέσα στην εβδομάδα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης