Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εξαφανίστηκε ο 53χρονος επιχειρηματίας Σταύρος Δογιάκης από τα Γλυκά Νερά

Εξαφανίστηκε ο 53χρονος επιχειρηματίας Σταύρος Δογιάκης από τα Γλυκά Νερά
Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 53χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα
Ο επιχειρηματίας εξαφανίστηκε στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 53χρονος παρευρέθη σε γάμο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αφήσει σημείωμα στην οικογένειά του, στο οποίο εξηγεί τους λόγους της εξαφάνισής του.

Αlert από το Χαμόγελο του Παιδιού

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια.
Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ8898.  
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με "Το Χαμόγελο του Παιδιού" όλο το 24ωρο, στην "Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις", σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-apple.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης