Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Morgan Stanley θα απαγορεύσει την είσοδο μη εμβολιασμένων υπαλλήλων και πελατών στα γραφεία της στη Νέα Υόρκη

Η Morgan Stanley θα απαγορεύσει την είσοδο μη εμβολιασμένων υπαλλήλων και πελατών στα γραφεία της στη Νέα Υόρκη
Την περασμένη εβδομάδα, η BlackRock, ο μεγαλύτερος διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, δήλωσε επίσης ότι θα ανοίξει τα γραφεία της μόνο σε εμβολιασμένους υπαλλήλους
Οι υπάλληλοι και οι πελάτες της Morgan Stanley που δεν έχουν λάβει το εμβόλιο έναντι Covid-19 θα απαγορεύεται να εισέλθουν στα γραφεία της τράπεζας στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με ένα εσωτερικό σημείωμα που αποκάλυψαν οι Financial Times
"Από τις 12 Ιουλίου, όλοι οι υπάλληλοι, το ενδεχόμενο εργατικό δυναμικό, οι πελάτες και οι επισκέπτες θα πρέπει να βεβαιώσουν ότι έχουν πλήρως εμβολιαστεί για να έχουν πρόσβαση στα κτίρια του Morgan Stanley στη Νέα Υόρκη και στο Westchester", ανέφερε το σημείωμα, υπογεγραμμένο από τον επικεφαλής ανθρώπινου δυναμικού, Mandell Crawley.
Μετά από αυτήν την ημερομηνία, όσοι δεν πιστοποιούν ότι έχουν εμβολιαστεί πλήρως θα χάσουν την πρόσβαση στο κτίριο, έγραψε ο Crawley, προσθέτοντας ότι η «συντριπτική πλειονότητα του προσωπικού» είχε ήδη αναφέρει ότι είναι εμβολιασμένη.
Σύμφωνα με πληροφορίες των FT, η πολιτική αυτή σχεδιάστηκε για να επιταχύνει τη διαδικασία επαναφοράς της λειτουργίας των γραφείων στο φυσιολογικό.
Η Morgan Stanley είχε ήδη εφαρμόσει χώρους εργασίας «μόνο για εμβολιασμένους» σε ορισμένα τμήματα, συμπεριλαμβανομένων των θεσμικών τίτλων και της διαχείρισης πλούτου για να επιτρέψει την «ενισχυμένη συνεργασία και παραγωγικότητα».

Οι παγκόσμιες τράπεζες υιοθετούν πολύ διαφορετικές πολιτικές back-to-work

Η πολιτική εμβολιασμού της Morgan Stanley είναι η πιο αυστηρή μεταξύ των μεγάλων τραπεζών της Wall Street, οι οποίες ήταν στην πρώτη γραμμή για να πειστούν οι εργαζόμενοι να επιστρέψουν στο γραφείο.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Goldman Sachs υποχρέωσε το προσωπικό να αποκαλύψει εάν έχουν εμβολιαστεί, αλλά το μη εμβολιασμένο προσωπικό επιτρέπεται σε κτίρια εφόσον φορούν μάσκες και τηρούν τις κοινωνικές αποστάσεις.
Στην JPMorgan Chase, ο εμβολιασμός εξακολουθεί να είναι εθελοντικός.
Την περασμένη εβδομάδα, η BlackRock, ο μεγαλύτερος διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, δήλωσε επίσης ότι θα ανοίξει τα γραφεία της μόνο σε εμβολιασμένους υπαλλήλους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης