πάμε euro

Λεβ: «Εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι με την Αγγλία»

Λεβ: «Εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι με την Αγγλία»
Ο Γιόακιμ Λεβ δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαιτέρως για την αναμέτρηση με την Αγγλία στους "16" του EURO 2020, καθώς θεωρεί ότι είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι συγκριτικά με την Ουγγαρία.

Η Γερμανία δεν κατάφερε να επικρατήσει στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων της Ουγγαρίας (1-1) όμως εξασφάλισε την δεύτερη θέση και πλέον θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αγγλία στη φάση των "16" της διοργάνωσης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «πάντσερ», Γιόακιμ Λεβ. δεν φάνηκε να απογοητεύεται από την εμφάνιση της ομάδας του και δεν πτοείται ενόψει του αγώνα με τα «λιοντάρια».

«Δεν ανησυχώ, είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Η Ουγγαρία πάρκαρε το λεωφορείο. Το παιχνίδι κόντρα στην Αγγλία θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Παίζουν εντός έδρας, θέλουν να επιτεθούν, θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι, πολύ πιο ανοιχτό από σήμερα. Πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποια πράγματα, το γνωρίζουμε, πρέπει να προσέχουμε, ειδικά στα στημένα. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Χρειάζεται να βελτιωθούμε, ενόψει του αγώνα κόντρα στην Αγγλία» ήταν τα λόγια του.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης