Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνα: Ετήσια αύξηση 6,7% για τα έσοδα του τηλεπικοινωνιακού τομέα το 2021

Κίνα: Ετήσια αύξηση 6,7% για τα έσοδα του τηλεπικοινωνιακού τομέα το 2021
Η αύξηση αυτή, ήταν μεγαλύτερη κατά 6,4 ποσοστιαίες μονάδες, από την αντίστοιχη περίοδο του 2019
Σχετικά Άρθρα

Ο τομέας των τηλεπικοινωνιών στην Κίνα κατέγραψε μία σταθερή αύξηση εσόδων το πρώτο πεντάμηνο του 2021, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.
Τα μικτά έσοδα κατέγραψαν ετήσια αύξηση 6,7% στα 612,7 δισεκατομμύρια γουάν (περίπου 94,63 δισεκατομμύρια δολάρια) την περίοδο Ιανουαρίου-Μαΐου, σύμφωνα με το υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Πληροφορικής.
Η αύξηση αυτή, ήταν μεγαλύτερη κατά 6,4 ποσοστιαίες μονάδες, από την αντίστοιχη περίοδο του 2019, σύμφωνα με το ίδιο υπουργείο.

Οι τρεις γίγαντες

Μέχρι τα τέλη Μαΐου, οι τρεις τηλεπικοινωνιακοί γίγαντες της Κίνας (China Telecom, China Mobile και China Unicom) είχαν 1,61 δισεκατομμύρια χρήστες κινητών τηλεφώνων, με τους χρήστες της τεχνολογίας 5G να φτάνουν στα 335 εκατομμύρια, όπως δείχνουν τα ίδια στοιχεία.
Οι τρεις τηλεπικοινωνιακές εταιρίες, είδαν επίσης, μία σταθερή αύξηση στον αριθμό των χρηστών ευρυζωνικών διαδικτυακών υπηρεσιών που είχαν φτάσει στα 505 εκατομμύρια μέχρι το τέλος Μαΐου, καταγράφοντας μία καθαρή αύξηση 21,61 εκατομμυρίων χρηστών από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης