Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Στο bitcoin επενδύει το Soros Fund Management

Στο bitcoin επενδύει το Soros Fund Management
Δεν είναι απολύτως σαφές πώς σκοπεύει το Soros Fund Management να κινηθεί στο Bitcoin
Στο bitcoin φαίνεται να επενδύει το Soros Fund Management, το fund επενδύσεων του δισεκατομμυριούχου George Soros, σύμφωνα με τον ιστότοπο οικονομικών ειδήσεων TheStreet.
Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν, η Dawn Fitzpatrick, διευθύντρια επενδύσεων της Soros Fund Management, έδωσε το πράσινο φως για τοποθέτηση στο Bitcoin και πιθανώς σε άλλα κρυπτονομίσματα τις τελευταίες εβδομάδες.
Μιλώντας με την προϋπόθεση της ανωνυμίας, οι πηγές ανέφεραν ότι η Fitzpatrick και η ομάδα της εξερευνούσαν κρυπτονομίσματα εδώ και αρκετό καιρό και ότι το τελευταίο εγχείρημα είναι «κάτι περισσότερο από ένα ευκαιριακό στοίχημα» σε ψηφιακά στοιχεία.
Ένας εκπρόσωπος της Soros Fund Management ήρθε σε επαφή με το TheStreet, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει.

Επενδύσεις στο blockchain

Η Fitzpatrick φαίνεται να βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις σχετικά με την απόκτηση μεριδίου σε κορυφαίες επιχειρήσεις που βασίζονται σε blockchain, αν και δεν δόθηκαν τα ονόματα αυτών των εταιρειών.
Όπως ανέφερε η Cointelegraph, το Soros Fund Management ήταν μια από τις πολλές εταιρείες πίσω από τη χρηματοδότηση των 200 εκατομμυρίων δολαρίων του New York Digital Investment Group, γνωστό ως NYDIG.
Συμμετείχαν επίσης οι MassMutual, Morgan Stanley και Stone Ridge Holdings Group.
Εκείνη την εποχή, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της NYDIG Robert Gutmann είπε ότι το NYDIG ήταν απόδειξη ότι η θεσμική υιοθέτηση του Bitcoin ήταν σε άνοδο.
Δεν είναι απολύτως σαφές πώς σκοπεύει η Soros Fund Management να κινηθεί στο Bitcoin, καθώς ένα επενδυτικό μερίδιο στο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο δεν πρέπει απαραιτήτως να θεωρηθεί bullish, δεδομένου ότι ο Soros κέρδισε τη φήμη του για το σορτάρισμα της βρετανικής λίρας το 1992.
Ωστόσο, η Fitzpatrick μίλησε θετικά για το Bitcoin τους τελευταίους μήνες.
Τον Μάρτιο, είπε ότι τα κρυπτονομίσματα όπως το BTC βρίσκονται σε «σημείο καμπής» που θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μεγαλύτερη υιοθέτηση στο μέλλον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης