Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Να εμβολιαστείτε όλοι – Περιοδεία σε Δράμα και Ξάνθη

Μητσοτάκης: Να εμβολιαστείτε όλοι – Περιοδεία σε Δράμα και Ξάνθη
Ο πρωθυπουργός έδωσε το παρών στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της Δράμας
Σχετικά Άρθρα

Την προτροπή να σπεύσουν να εμβολιαστούν όλοι απηύθυνε ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης, ο οποίος από το πρωί πραγματοποιεί περιοδεία σε Δράμα και Ξάνθη.
«Να εμβολιαστείτε όλοι» είπε ο κ.Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί και παρακολουθούσαν την τελετή κατάθεση στεφάνου στο μνημείο της Δράμας για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.
Αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνου, ο πρωθυπουργός κατευθύνθηκε στο απέναντι πεζοδρόμιο όπου ήταν συγκεντρωμένοι κάτοικοι της Δράμας ανάμεσά τους και αρκετοί νέοι.
Τους χαιρέτισε, τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και είχε σύντομη συνομιλία μαζί τους όπου τους παρότρυνε «να εμβολιαστείτε όλοι».

Το πρόγραμμα

Ο πρωθυπουργός, βάσει του προγράμματος, θα επισκεφθεί στις 12:30 το αστρονομικό παρατηρητήριο και εργαστήριο φυσικής που έχει δημιουργηθεί στο γυμνάσιο του χωριού Νικηφόρος, ενώ θα μεταβεί και σε παραγωγικές μονάδες του πρωτογενούς τομέα.
Στην Ξάνθη, στις 18:00 ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το εργαστήριο πολυμέσων Xanthi TechLab.
Στις 19:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην εκδήλωση της ΔΕΔΑ για την επέκταση της διανομής φυσικού αερίου στις πρωτεύουσες των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης