Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αντί για τα φαιδρά μέτρα κατά των ανεμβολίαστων… μήπως να εστιάσουμε στους εμβολιασμένους που η ανοσία τους ξεθωριάζει;

Αντί για τα φαιδρά μέτρα κατά των ανεμβολίαστων… μήπως να εστιάσουμε στους εμβολιασμένους που η ανοσία τους ξεθωριάζει;
Οι 8 μήνες τελειώνουν Σεπτέμβριο – Οκτώβριο… αυτοί που εμβολιάστηκαν τον Φεβρουάριο θα έχουν ανοσία τον Νοέμβριο του 2021 με τις συνεχείς μεταλλάξεις;
Σχετικά Άρθρα

Ενώ γίνεται μια προσπάθεια να εμβολιαστούν οι νέοι, που εύλογα δυσπιστούν, είτε με αστείους μηχανισμούς δωροδοκίας των 150 ευρώ που προσβάλλει την ανθρώπινη νοημοσύνη και αυξάνει την καχυποψία, είτε με περιοριστικά μέτρα και διαχωρισμό των εμβολιασμένων από τους ανεμβολίαστους… τελικά μήπως κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος;
Με βάση τις απόψεις, όχι προφανώς μόνο αυτών που τάσσονται υπέρ της υποχρεωτικότητας των εμβολίων αλλά και αυτών που δυσπιστούν αλλά και τα στατιστικά δεδομένα… από την πανδημία εξάγονται ορισμένα συμπεράσματα.

1)Κατά βάση σχεδόν σε ποσοστό 85% αυτοί που επλήγησαν από τον covid 19 ήταν ηλικίες σχεδόν πάνω από 65 ετών και είχαν υποκείμενα νοσήματα.

2)Η θνητότητα μεταξύ των νέων ανθρώπων έως 17 ετών είναι στην κυριολεξία μηδέν.
Για την ιστορία τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα, δηλαδή όσα έχουν καταγραφεί από την αρχή της πανδημίας έως σήμερα δηλαδή σε διάστημα 15 μηνών είναι 424.000 περίπου και αναλογούν στο 3,95% του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδος.
Οι θάνατοι ανέρχονται σε 12.722 που αναλογούν στο 3% των κρουσμάτων.
Δηλαδή στα 100 κρούσματα οι 3 έχουν τον κίνδυνο να πεθάνουν.
Ωστόσο οι θάνατοι στο σύνολο του πληθυσμού αναλογούν στο 0,11% του πληθυσμού.
Το 0,11% του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδος πέθανε από covid -19.
Με βάση τις ηλικιακές ομάδες έως 17 ετών οι νεκροί είναι 3 δηλαδή το ποσοστό είναι μηδενικό.
Τα περισσότερα κρούσματα καταγράφονται μεταξύ 18 και 39 ετών αλλά με θνητότητα επίσης ασήμαντη.
Οι περισσότεροι νεκροί καταγράφονται στις ηλιακές ομάδες από 65 ετών και άνω.

3)Τα μέτρα που θεσπίζονται διαχωρίζοντας την κοινωνία σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους, σε εστιατόρια ή καφέ εμβολιασμένων ή μη εμβολιασμένων κινούνται στα όρια της γραφικότητας.
Θα αποδειχθούν ανεφάρμοστα, θα διχάσουν την κοινωνία και θα δημιουργήσουν κοινωνικές εντάσεις χωρίς νόημα.
Ο εμβολιασμός σε καμία περίπτωση δεν μπορεί και δεν θα είναι υποχρεωτικός.
Κάθε πολίτης πρέπει να έχει το δικαίωμα της επιλογής, κάθε πολίτης θα αποφασίσει τι είναι σωστό με βάση την δική του κρίση.
Όλα τα υπόλοιπα είναι ανεφάρμοστα μέτρα, στα όρια της γραφικότητας, φαιδρότητας και του παραλογισμού.

Ποιοι πρέπει να προσέξουν;

Μήπως αντί να λαμβάνονται μέτρα που αφορούν τους νέους που ενώ μολύνονται είναι ανθεκτικοί και η θνητότητα είναι στα όρια του μηδενός στην κυριολεξία… μήπως να εστιάσουμε σε αυτούς που εμβολιάστηκαν τον Ιανουάριο ή Φεβρουάριο 2021 και που το τείχος ανοσίας σε αυτούς θα αρχίσει να ξεθωριάζει προσεχώς;
Έχει αναφερθεί ότι το τείχος ανοσίας για τους εμβολιασμένους είναι 6 με 8 μήνες.
Οι 8 μήνες τελειώνουν Σεπτέμβριο – Οκτώβριο… αυτοί που εμβολιάστηκαν τον Φεβρουάριο θα έχουν ανοσία τον Νοέμβριο του 2021 με τις συνεχείς μεταλλάξεις;

Μήπως αντί να διαχωρίζουμε την κοινωνία σε ανεμβολιάστους και εμβολιασμένους, ένα προσβλητικό και απαράδεκτο διαχωρισμό, ένα γελοίο διαχωρισμό που μόνο ψυχικά άρρωστοι άνθρωποι μπορεί να σκεφθούν… να κοιτάξουμε πως οι εμβολιασμένοι ελεύθεροι… μπορεί να μολύνουν τους μη εμβολιασμένους.
Ενώ πολλοί εστιάζουν στους μη εμβολιασμένους και ότι αποτελούν μετακινούμενες βόμβες επειδή μεταδίδουν την νόσο… μήπως ξεχάσαμε ότι μεταδίδουν τον covid -19 και οι εμβολιασμένοι;
Η κατάσταση στο Ισραήλ αυτό αποδεικνύει απόλυτα ότι οι εμβολιασμένοι και μεταδίδουν τον covid 19 και νοσούν ηπιότερα.
Οπότε ένας εμβολιασμένος μπορεί να μεταδώσει τον covid -19 σε ένα μη εμβολιασμένο οπότε η κοινωνία συνεχίζει να λειτουργεί ως συγκοινωνούν δοχείο.

Η άποψη του bankingnews είναι ξεκάθαρη.
Καμία υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό, πρόκειται για προσβολή στην ατομική ελευθερία του κάθε πολίτη.
Θεωρούμε τα μέτρα διαχωρισμού της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους αστεία, γραφικά, απαράδεκτα, προσβλητικά, γελοία, θα καταπέσουν γιατί οι μη εμβολιασμένοι είναι σήμερα 5 εκατ οπότε δεν μπορείς να απομονώσεις 5 εκατ πολίτες.
Αυτοί που δεν εμβολιάζονται δεν το πράττουν για ιδεολογικούς, πολιτικούς λόγους, όσοι το συνδέουν με κομματικά κριτήρια είναι ανόητοι.
Μην είστε ανόητοι, σκεφθείτε λογικά.

Αυτοί που δεν εμβολιάζονται δυσπιστούν απέναντι σε πειράματα που συντελούνται, γιατί απλά δεν θέλουν να εμβολιαστούν, γιατί απλά έτσι αποφάσισαν με όρους ατομικής ελευθερίας, γιατί δεν θέλουν να τους επιβάλλουν οι άλλοι τι να κάνουν.
Θεωρούμε εγκληματικό λάθος τον διαχωρισμό της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολιάστους, σε πειθήνιους και αρνητές.
Η κοινωνία χρειάζεται ομοψυχία, ώστε να περάσει συλλογικά το πρόβλημα, οι διαχωρισμοί δείχνουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν σέβονται τις κοινωνίες, που προσπαθούν να χειραγωγήσουν την κοινωνία χωρίς ολοκληρωμένη επιστημονική γνώση.
Η διαίρεση της κοινωνίας αποτελεί προσβολή στην δημοκρατία την οποία όλοι υποστηρίζουμε, ο διαχωρισμός είναι απόρροια τοξικής πολιτικής νοημοσύνης και παράλογης ιατρικής ανάλυσης.
Ελευθερία από το Covid και τα περιοριστικά μέτρα αλλά όχι να φυλακίσουμε την ατομική ελευθερία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης