Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Καρφιά» Κεφαλογιάννη στην κυβέρνηση: Πειθώ και όχι εκφοβισμός για τους εμβολιασμούς

«Καρφιά» Κεφαλογιάννη στην κυβέρνηση: Πειθώ και όχι εκφοβισμός για τους εμβολιασμούς
«Κανένας δεν λειτουργεί με τον εκφοβισμό, πρέπει να πείσουμε τους πολίτες να εμβολιαστούν», τόνισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Σχετικά Άρθρα

Στην ανάγκη να πειστούν οι πολίτες να εμβολιαστούν αναφέρθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη, διαφοροποιώντας τη θέση της από τις τακτικές εκφοβισμού, «καρφώνοντας» την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Κανένας δεν λειτουργεί με τον εκφοβισμό, πρέπει να πείσουμε τους πολίτες να εμβολιαστούν», τόνισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Μάλιστα, τόνισε την αντίθεσή της στην τακτική του διχασμού.
«Χρειάζεται ενότητα και όχι διχασμός για να πείσουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ενδοιασμούς να πάνε να εμβολιαστούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Πρέπει να πείσουμε τους συμπολίτες μας που έχουν τις επιφυλάξεις τους και όχι να πολώνουμε, δεν πρέπει να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά», τόνισε, διαφοροποιώντας τη θέση της από την τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Όλγα Κεφαλογιάννη διαφοροποιεί τη θέση της, καθώς πρόσφατα πρωτοστάτησε στις αντιδράσεις κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη συνεπιμέλεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης