Football Talk

Σάλος στη Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ αποκάλεσε απατεώνες τους Ραούλ και Κασίγιας

Σάλος στη Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ αποκάλεσε απατεώνες τους Ραούλ και Κασίγιας
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στις τάξεις της «βασίλισσας» ένα σημερινό δημοσίευμα της «El Confidencial»…

«Βόμβα» έριξε σήμερα στην ειδησεογραφία η «El Confidencial», με δημοσίευμα της στο οποίο αναφέρεται σε ένα ακουστικό υλικό από το 2006, που διέρρευσε και αφορά τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Σε αυτό, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης μιλάει με τα χειρότερα λόγια για δύο από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές τόσο στη σύγχρονη όσο και σε όλη την ιστορία του κλαμπ, τους Ραούλ και Κασίγιας.

«Τι θες να σου πω για τον Κασίγιας; Δεν κάνει για βασικός στη Ρεάλ ούτε τώρα και ούτε για τα επόμενα χρόνια», φέρεται να αναφέρει στον συνομιλητή του ο Πέρεθ και συνεχίζεται προσθέτοντας τα εξής:

«Είναι εντελώς αποτυχημένος, αλλά το πρόβλημα είναι πως ο κόσμος τον συμπαθεί υπερβολικά πολύ», ανέφερε ο Πέρεθ, ενώ από… τα καλά του λόγια δεν ξέφυγε ούτε ο Ραούλ.

«Ο Κασίγιας είναι το ίδιο απατεώνας με το Ραούλ. Είναι μια αρνητική φιγούρα, καταστρέφει τη Ρεάλ και το ηθικό των παικτών. Σε κανέναν από αυτούς τους δυο δεν μπορείς να βασιστείς, θα σε απογοητεύσουν είναι δεδομένο».

Πέρεθ: «Όλα γίνονται για τη συμμετοχή μου στην European Super League»

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η επίσημη αντίδραση του Προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, με γραπτή του δήλωση διευκρινίζει πως όσα φέρεται να είπε για τους Ραούλ και Κασίγιας αποτελούν προϊόν συρραφής λεγομένων του και παράλληλα επεσήμανε ότι κυκλοφόρησαν τώρα λόγω της εμπλοκής του στην European Super League.

«Οι φράσεις που αναπαράγονται, ειπώθηκαν σε συνομιλίες μου που κατέγραψε κρυφά ο κ. Χοσέ Αντόνιο Αμπεγιαν και προσπαθούσε να τις πουλήσει ανεπιτυχώς για πολλά χρόνια.

Είναι απομονωμένες φράσεις, οι οποίες ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια διοικητικών συμβουλίων. Καταλαβαίνω ότι όλο αυτό γίνεται γιατί ήμουν ένας από τους πρωτεργάτες της European Super League. Το νομικό τμήμα έχει αναλάβει την υπόθεση και θα μελετήσει τι πιθανές επόμενες κινήσεις μας», ανέφερε.



Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης