Football Talk

Νέφτσι Μπακού – Ντινάμο Τιφλίδας 2-1: Αντίπαλος του Ολυμπιακού η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν! (video)

Νέφτσι Μπακού – Ντινάμο Τιφλίδας 2-1: Αντίπαλος του Ολυμπιακού η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν! (video)

Η Νέφτσι Μπακού θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League!

Σχετικά Άρθρα

Νέφτσι Μπακού και Ντιναμό Τιφλίδας ρίχτηκαν στην μάχη του πρώτου προκριματικού γύρου του Champions League με την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν να αποδεικνύεται καλύτερη και να περνάει στην δεύτερη φάση όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό!

Η Νέφτσι Μπακού επικράτησε με σκορ 2-1 της Ντινάμο Τιφλίδας στο δεύτερο παιχνίδι και με συνολικό σκορ 4-2 πέρασε στην επόμενη φάση όπου θα συναντήσει τους "ερυθρόλευκους". Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 21 Ιουλίου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ενώ η ρεβάνς θα πραγμαματοποιηθεί μία εβδομάδα μετά στο Μπακού.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους Γεωργιανούς να πιέζουν, καθώς ήθελαν ένα γκολ για να πάνε το ματς στην παράταση και δύο για να προκριθούν. Χωρίς όμως να δημιουργήσουν ευκαιρίες, δύο κεφαλιές από τον πιο επικίνδυνο παίκτη της ομάδας τον Γκαμπεντάβα. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε ιδανικά για τη Ντινάμο, η οποία ευτύχισε να προηγηθεί με τον Ραντίν να παίρνει το… ριμπάουντ έπειτα από την ασταθή επέμβαση του Μαμάντοφ, κάνοντας το 1-0 στο 51'και δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του.

Η απάντηση των Αζέρων ήρθε με τον Μαχμούντοφ στο 58΄ έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Αλασγκάροφ στο 68′ καθαρίζοντας την υπόθεση πρόκριση για τη Νέφτσι.




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης