Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία - Πλημμύρες: Φόβοι για λεηλασίες στις πληγείσες περιοχές – Μήνυμα συμπαράστασης από Steinmeier

tags :
Γερμανία - Πλημμύρες: Φόβοι για λεηλασίες στις πληγείσες περιοχές – Μήνυμα συμπαράστασης από Steinmeier
Καταγγελίες για τουλάχιστον τρία περιστατικά σε κοσμηματοπωλεία, σούπερ μάρκετ και φαρμακεία

Για τον κίνδυνο λεηλασιών σε καταστήματα και σπίτια στις περιοχές της δυτικής Γερμανίας που έχουν πλημμυρίσει προειδοποιεί η Αστυνομία, έπειτα από καταγγελίες για τουλάχιστον τρία περιστατικά σε κοσμηματοπωλεία, σούπερ μάρκετ και φαρμακεία, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021.
'Ηδη συνελήφθη ένας ύποπτος σε κοσμηματοπωλείο στην πόλη Στόλτμπεργκ κοντά στο 'Ααχεν, ενώ αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί σε πολλά σημεία της περιοχής για την προστασία καταστημάτων και οικιών.

Συγκλονισμένος

Συγκλονισμένος δήλωσε, την ίδια ώρα, ο ομοσπονδιακός πρόεδρος Frank-Walter Steinmeier από τις συνέπειες των καταστροφών στη δυτική Γερμανία και εξέφρασε την «βαθύτατη συμπάθειά» του για τα θύματα και τις οικογένειές τους
«Η σκέψη μου βρίσκεται με τους πολλούς πολίτες που έχουν ανάγκη, έχουν χάσει την περιουσία τους και κάποιοι ακόμη και το σπίτι τους» , δήλωσε ο κ. Steinmeier και ευχαρίστησε τους διασώστες και τα μέλη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, οι οποίοι «εργάζονται ακούραστα και διακινδυνεύοντας τη ζωή τους, προκειμένου να σταθούν δίπλα σε όσους τους έχουν ανάγκη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης