Τένις

Rogers Cup: Η Οσάκα επιβεβαίωσε για Μόντρεαλ!

Rogers Cup: Η Οσάκα επιβεβαίωσε για Μόντρεαλ!
Η Ναόμι Οσάκα επιστρέφει θα επιστρέψει στο Tour, με τους διοργανωτές του Rogers Cup να επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή της.
Σχετικά Άρθρα

Η Νο2 του κόσμου, Ναόμι Οσάκα, αποχώρησε από το Roland Garros, μετά από τη νίκη της στον 1ο γύρο, αλλά και από το Wimbledon επικαλούμενη προβλήματα ψυχικής υγείας, ωστόσο θα αγωνιστεί κανονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στη χώρα της (Ιαπωνία) την ερχόμενη εβδομάδα.

Η 1η συμμετοχή της Γιαπωνέζας στη διοργάνωση έγινε το 2016, όπου δεν κατάφερε να περάσει στο κυρίως ταμπλό, κάτι που έκανε την επόμενη χρονιά (μέσω προκριματικών) φτάνοντας μέχρι τις «16». Το 2018 αποκλείστηκε από τον 10 γύρο, ενώ το 2019 έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Πέρσι το τουρνουά δεν έγινε λόγω πανδημίας.

Εκτός από την Οσάκα, στο τουρνουά στο οποίο (για την ώρα) έχουν δηλώσει συμμετοχή οι 18 από τις 20 κορυφαίες τενίστριες, θα πάρουν μέρος και οι: Μπάρτι, Σαμπαλένκα, αλλά και η κάτοχος του τίτλου (2019) Ελίνα Σβιτολίνα. Τη συμμετοχή της επιβεβαίωσε φυσικά και η Καναδή, Μπιάνκα Αντρέεσκου η οποία έχει αποσυρθεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε παίκτριες όπως η Άσλεϊ Μπάρτι, Ναόμι Οσάκα, Αρίνα Σαμπαλένκα, αλλά και την Μπιάνκα Αντρεέσκου που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά του Μόντρεαλ», ανέφεραν οι διοργανωτές.

Το Rogers Cup ή Canadian Open θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 9-15/8 με τις γυναίκες να αγωνίζονται στο Μόντρεαλ και τους άνδρες στο Τορόντο.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης