Τένις

Τζόκοβιτς: Έτοιμος για Τόκιο και για Golden Slam!

Τζόκοβιτς: Έτοιμος για Τόκιο και για Golden Slam!
Λίγες ημέρες μετά την απόσυρση του Ρότζερ Φέντερερ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση του 20ου Grand Slam τίτλου της καριέρας του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις που ξεκινάει στις 24 Ιουλίου!
Σχετικά Άρθρα

Ο 34χρονος Σέρβος, Νόβακ Τζόκοβιτς, παρότι οι περισσότεροι συνάδελφοί του αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν στην Ιαπωνία, μόλις άκουσαν τα μέτρα προστασίας και την έλλειψη φιλάθλων στις κερκίδες, έχει τεράστιο κίνητρο να αγωνιστεί στους Αγώνες αφού είναι στη διεκδίκηση ενός μοναδικού επιτεύγματος: την κατάκτηση των 4 Grand Slam στη σεζόν και το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Μόνο η Στέφι Γκραφ το 1988 έχει καταφέρει να κερδίσει το Golden Slam.

Ο Τζόκοβιτς, μόλις κέρδισε τον τίτλο στο Wimbledon, είπε ότι ήταν 50-50 οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο Ολυμπιακό Τουρνουά, όμως την Πέμπτη (15/7) το βράδυ με tweet αποκάλυψε ότι πακετάρει για Τόκιο.

«Είμαι πολύ υπερήφανος που ετοιμάζομαι για το Τόκιο και θα συνοδεύσω την υπόλοιπη αποστολή. Για μένα η εκπροσώπηση της Σερβίας στους Αγώνες, ήταν πάντα ιδιαίτερη στιγμή και κίνητρο και θα κάνω τα πάντα για να μας κάνω όλους χαρούμενους. Πάμε» έγραψε ο Νόλε στο twitter.

Την απόσυρσή τους από το Ολυμπιακό Τουρνουά έχουν ήδη ανακοινώσει Ναδάλ, Φέντερερ, Γουίλιαμς, Βαβρίνκα, Χάλεπ, Τιμ, Σαποβάλοφ και Κύργιος.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης