World Sports

Πόλο: Επιστροφή του Άρη στην Α1 Ανδρών!

Πόλο: Επιστροφή του Άρη στην Α1 Ανδρών!
Μετά από 19 χρόνια, η ομάδα Πόλο Ανδρών του Άρη επέστρεψε στα «σαλόνια» της ελληνικής υδατοσφαίρισης!
Σχετικά Άρθρα

Η ομάδα του Μανώλη Γούναρη ήταν αυτή που προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος της Α2, κερδίζοντας ταυτόχρονα την άνοδό της στην Α1. Ο Άρης έδωσε διπλό ημιτελικό με την Τρίαινα Βούλας. Κέρδισε το πρωί με 9-8 και το απόγευμα σφράγισε την άνοδο με νέα νίκη, 13-8.

Τη Δευτέρα 19/7 ο Άρης θα αγωνιστεί στον «νοκ άουτ» τελικό με τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός – Νηρέας Χαλανδρίου, στις 20:00 στο Κολυμβητήριο του Φαλήρου, για τον τίτλο του πρωταθλητή της Α2.

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας αναφέρθηκε στην επιστροφή του Άρη στην Α1 Ανδρών του πόλο.

Αναλυτικά:

«Ο Άρης Θεσσαλονίκης επέστρεψε στην Α1 κατηγορία της υδατοσφαίρισης ανδρών. Η ομάδα του Μανώλη Γούναρη επικράτησε με 13-8 της Τρίαινας Βούλας και θα αγωνίζεται από την νέα περίοδο στα «σαλόνια» του αθλήματος. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε κερδίσει και τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στις δυο ομάδες την Κυριακή το πρωί με 9-8.

Η Τρίαινα ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα (5-5) αλλά στην Τρίτη περίοδο ο Άρης επικράτησε πλήρως και προηγήθηκε με 10-5.

Στον δεύτερο ημιτελικό ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται (19.30) απέναντι στον Νηρέα Χαλανδρίου (9-6 κέρδισαν οι «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» στον πρώτο ημιτελικό».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης