Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Φολέγανδρος – Γυναικοκτονία: Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη

Φολέγανδρος – Γυναικοκτονία: Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη
Να προχωρήσει η Πολιτεία σε αυστηροποίηση των ποινών, ώστε «να μην υπάρχει καμιά άλλη Ελένη, Γαρυφαλλιά, Μυρτώ», ζήτησε ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη

Να εναντιωθεί όλη η κοινωνία «σε κάθε έναν που προσπαθεί να επιβουλευθεί τα παιδιά μας» και να προχωρήσει η Πολιτεία σε αυστηροποίηση των ποινών, ώστε «να μην υπάρχει καμιά άλλη Ελένη, Γαρυφαλλιά, Μυρτώ», ζήτησε από τη συχνότητα της ΕΡΤ ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη. 
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «αυτά που βιώνουμε εμείς ως οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, εύχομαι να μην τα περάσει κανείς. Και εύχομαι κανένας γονιός να μην περάσει αυτά που περνά κάθε γονιός που χάνει με τόσο άδικο και βάναυσο τρόπο το παιδί του. Για να μην υπάρχει καμιά άλλη Ελένη, Γαρυφαλλιά, Μυρτώ πρέπει να εναντιωθούμε σε κάθε έναν που προσπαθεί να επιβουλευθεί τα παιδιά μας».

Όπως σημειώνει, η ελληνική Πολιτεία πρέπει να κινηθεί σε δύο κατευθύνσεις. «Αυτά τα είπαμε και στην πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Πρώτον, αυστηροποίηση των ποινών για τέτοια ειδεχθή εγκλήματα και για τους βιασμούς. 
Όταν κάποιος βιάζει το κορμί, βιάζει και την ψυχή για όλη τη ζωή του.
 Άλλο το υπάρχον σωφρονιστικό σύστημα και άλλο για ειδεχθή εγκλήματα, όπου εκεί το νομικό σύστημα πρέπει να είναι τιμωρητικό. 
Να μην έχουν δικαιώματα να βγαίνουν από τις φυλακές. Αυτά τα άτομα αποκλείεται να σωφρονιστούν
».

Σχολιάζοντας την πρόσφατη γυναικοκτονία στην Φολέγανδρο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφό της, ο κ. Τοπαλούδης σημείωσε, «το δεύτερο, είναι να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι γονείς.
Ένα τόσο απλό και συνάμα τόσο δύσκολο.
 Δεν “σπέρνω” ένα παιδί.
Πρέπει να το μεγαλώσω, να το αγαπήσω, να του συμπαρασταθώ όσο μπορώ
.
Αν υπάρχει κάποια παραβατική συμπεριφορά να απευθύνομαι σε κάποιους ειδικούς».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης