Τελευταία Νέα
Πολιτική

Έξαλλος ο Μπογδάνος: Νεόκοποι και δολιοφθορείς της ΝΔ να μαζευτούν, για ό,τι επακολουθήσει θα ευθύνονται προσωπικά

Έξαλλος ο Μπογδάνος: Νεόκοποι και δολιοφθορείς της ΝΔ να μαζευτούν, για ό,τι επακολουθήσει θα ευθύνονται προσωπικά
Προφανώς ο βουλευτής έχει γίνει «στόχος» κριτικής από ορισμένους από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για δηλώσεις ή κινήσεις του

Με μία ανάρτηση φωτιά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος επιτίθεται κατά όσων «ήρθαν στη ΝΔ από αλλού».
Δεν διστάζει μάλιστα να τους προειδοποιήσει ότι εάν δεν «μαζευτούν», «για ό,τι επακολουθήσει θα ευθύνονται προσωπικά και αποκλειστικά».
Προφανώς ο βουλευτής έχει γίνει «στόχος» κριτικής από ορισμένους από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για δηλώσεις ή κινήσεις του.

Συγκεκριμένα γράφει:

«Αν ύπουλος και σκοτεινός στόχος κάποιων που ήρθαν στη ΝΔ από αλλού -και τώρα υποδύονται τους θεματοφύλακες- είναι να υπονομεύσουν τη συντηρητική βάση του κόμματος, να σαμποτάρουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να τον σύρουν εν καιρώ σε συγκυβερνήσεις με την κεντροαριστερά, να ξέρουν ότι δεν θα τους αφήσουμε. Αν, πάλι, στόχος τους δεν είναι αυτός, αλλά ενεργούν με εγωπάθεια προς αυτοπροβολή, τότε πρόκειται απλά περί επικίνδυνων που προσφέρουν στον πρωθυπουργό και την παράταξη κάκιστες υπηρεσίες.
Σε κάθε περίπτωση, νεόκοποι συνοδοιπόροι και δολιοφθορείς της ΝΔ, που ποτέ δεν βγήκαν στο πεζοδρόμιο, ποτέ δεν αντιμετώπισαν τη βία της αριστεράς, ποτέ δεν ήταν στη ΔΑΠ ή την ΟΝΝΕΔ, ποτέ δεν εκτέθηκαν στη λαϊκή κρίση, ποτέ δεν έδωσαν τη μάχη της κάλπης για το κόμμα και τον αρχηγό, αλλά μόνο αναρτούν αποψάρες με στόμφο στο διαδίκτυο, να μαζευτούν, ειδεμή για ό,τι επακολουθήσει θα ευθύνονται προσωπικά και αποκλειστικά».

 
 

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης