Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η πανδημία έφερε συνεργασία των Soros και Gates – Αγόρασαν την Mologic, ειδική στα τεστ κορωνοϊού

Η πανδημία έφερε συνεργασία των Soros και Gates – Αγόρασαν την Mologic, ειδική στα τεστ κορωνοϊού

Η συνεργασία Gates-Soros αποτελεί μέρος μιας νέας πρωτοβουλίας, της Global Access Health (GAH)

Την εταιρεία τεστ COVID με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, Mologic, η οποία έχει αναπτύξει ένα τεστ κορωνοϊού 10 λεπτών, αγόρασε η κοινοπραξία επενδυτών με επικεφαλής το Ταμείο Οικονομικής Ανάπτυξης του George Soros (SEDF) και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Σύμφωνα με τον Forbes, η εξαγορά πραγματοποιήθηκε για να αυξήσει την πρόσβαση σε "προσιτή ιατρική τεχνολογία αιχμής" μέσω ενός τεστ ταχείας "πλευρικής ροής", το οποίο προσφέρει έλεγχο έγκαιρης προειδοποίησης για το Covid-19.
Η κοινοπραξία επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τις νέες ρυθμίσεις που απαιτούν αρνητικά τεστ για την επιστροφή των ανθρώπων στη «φυσιολογική ζωή» - φυσικά με το διαβατήριο εμβολιασμού.

Η πρωτοβουλία Global Access Health

Η συνεργασία Gates-Soros αποτελεί μέρος μιας νέας πρωτοβουλίας, της Global Access Health (GAH), η οποία θα επενδύσει "τουλάχιστον" 41 εκατομμύρια δολάρια στη συμφωνία.
Η συναλλαγή θα περιλαμβάνει εξαγορά όλων των υφιστάμενων μετοχών της Mologic - συμπεριλαμβανομένων των επενδύσεων που κατέχονται από την Foresight Group LLP και την Calculus Capital.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης