Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Trastor: Απόκτηση ακινήτου στον Παράδεισο Αμαρουσίου Αττικής

tags :
Trastor: Απόκτηση ακινήτου στον Παράδεισο Αμαρουσίου Αττικής

Το ποσό της πλειοδοσίας για την απόκτηση του οικοπέδου ανήλθε σε 3.015.700 ευρώ

Σχετικά Άρθρα

Το γεγονός ότι πλειοδότησε στις 21 Ιουλίου 2021 για την απόκτηση οικοπέδου επιφανείας 1.718.80 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στον Παράδεισο Αμαρουσίου Αττικής επί της οδού Αμαρουσίου – Χαλανδρίου, ανακοίνωσε η Trastor A.E.E.A.Π. την Πέμπτη 221 Ιουλίου 2021.
Το ποσό της πλειοδοσίας για την απόκτηση του οικοπέδου ανήλθε σε 3.015.700 ευρώ
Εντός του προσεχούς διαστήματος αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικαστικές ενέργειες για την απόκτηση του ανωτέρω οικοπέδου.

Επενδυτική δραστηριότητα

O κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Trastor A.E.E.A.Π, με αφορμή την πραγματοποίηση της ως άνω επένδυσης, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την σημερινή, επιτυχημένη συμμετοχή μας στην πλειοδοτική διαδικασία απόκτησης του εν λόγω ακινήτου στον Παράδεισο Αμαρουσίου.
Η κίνησή μας αυτή σηματοδοτεί την διεύρυνση της επενδυτικής μας δραστηριότητας στον τομέα της ανάπτυξης ακινήτων, εφαρμόζοντας σταθερά τη στρατηγική μας για εξασφάλιση σημαντικών υπεραξιών για τους μετόχους μας. Ταυτόχρονα, με την επένδυση αυτή, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς την οικοδόμηση ενός χαρτοφυλακίου που θα πληροί τα κριτήρια ESG, συμμετέχοντας στην εθνική προσπάθεια προς τη βιώσιμη, αειφόρο ανάπτυξη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης