Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Μία Πολωνή πούλησε την «εικονική αγάπη» της ως NFT για 250.000 δολάρια!

Μία Πολωνή πούλησε την «εικονική αγάπη» της ως NFT για 250.000 δολάρια!
Με τον όρο «εικονική αγάπη» η 21χρονη Marti Renti σταρ του TikTok, πούλησε την «αποκλειστικότητα των συναισθημάτων» της προς τον πλειοδότη, ως NFT, και αυτό γίνεται για πρώτη φορά

Σε μια εποχή που όλα αγοράζονται και πωλούνται μία σταρ του TikTok από την Πολωνία πούλησε «τα συναισθήματά της» για 250.000 δολάρια.
Μετά τα εικονικά νομίσματα, ήρθε η ώρα της «εικονικής αγάπης» να γίνει ανταλλάξιμο είδος και μάλιστα πολύ προσοδοφόρο, όπως απέδειξε η Πολωνή Martha Rentel που έβγαλε στο σφυρί την «αγάπη της εικονικά» πιάνοντας αυτό το απίθανο ποσό.

Τι σημαίνει η πώληση «εικονικής αγάπης» και τι είναι τα NFT;

Με τον όρο «εικονική αγάπη» η 21χρονη Rentel, ή «Marti Renti» στο TikTok, πούλησε την «αποκλειστικότητα των συναισθημάτων» της προς τον πλειοδότη, ως NFT, και αυτό γίνεται για πρώτη φορά.
Είναι η πρώτη που συμβαίνει και η πρώτη φορά που το συναίσθημα χρησιμοποιείται ως άυλο ανταλλάξιμο είδος και τίθεται σε πλειοδοσία.
Τα NFT – Non-Fungible Token είναι η «νέα μόδα ανταλλάξιμων ειδών».
Πρόκειται για υψηλού επιπέδου ασφαλείας Tokens, δεδομένα ή ψηφιακά στοιχεία και αντικείμενα αποθηκευμένα σε ένα ψηφιακό καθολικό, που ονομάζεται blockchain, το οποίο πιστοποιεί ότι αυτό το ψηφιακό στοιχείο είναι μοναδικό και επομένως δεν είναι εναλλάξιμο.
Ανταλλάσσονται όπως το Bitcoin, αλλά σε αντίθεση με το Bitcoin, κάθε NFT είναι εντελώς μοναδικό - οπότε ο αγοραστής μπορεί να είναι σίγουρος ότι αυτό που αγόρασε το έχει κατά παγκόσμια αποκλειστικότητα.

Ο άγνωστος πλειοδότης

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εντυπωσιακό ποσό των 250.000 δολαρίων που καταβλήθηκε στην Πολωνέζα TikTokερ σε αντάλλαγμα για τα «συναισθήματά της» δόθηκε από άγνωστο πλειοδότη.
«Χθες πούλησα το πρώτο μου NFT για απίστευτο ποσό», δήλωσε η 21χρονη στο Instagram.
«Δεν θα σας πω πόσο, γιατί δεν το πιστεύω εγώ.
Δεν ξέρω ποιος τα αγόρασε ακόμα.
Brent, αν είσαι εσύ, ευχαριστώ», συνέχισε η Rentel, η οποία έχει 2,4 εκατομμύρια οπαδούς TikTok και όπως αποκάλυψε αργότερα η νεαρή που θα πρωταγωνιστήσει στην πολωνική έκδοση του ριάλιτι «Fame or Shame», έχει ήδη εξαργυρώσει το αντίτιμο της πώλησης.
Η συμφωνία περιλαμβάνει «πλήρη δικαιώματα [της] ψηφιακής αγάπης» της Μάρτας, όμως ο άγνωστος πλειοδότης, αντί να λάβει ως εγγύηση κάποια έκφραση οικειότητας με την πωλήτρια Rentel, πέραν της υπόσχεσής της πως θα βγουν για δείπνο, έλαβε ένα NFT.
Δεν υπάρχουν αντίγραφα του στοιχείου που έχει αυτός και μόνο αυτός σε όλο τον κόσμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης