Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νευρικότητα στη Wall Street λόγω Fed

Νευρικότητα στη Wall Street λόγω Fed

Μικτή εικόνα στη Wall Street λόγω της Fed

Σχετικά Άρθρα

Με αρνητικό πρόσημο ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές σήμερα 28/7 ο βιομηχανικός Dow Jones και ο ευρύτερος S&P 500, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq ενισχύθηκε, με τους επενδυτές να στρέφουν την προσοχή τους στις δηλώσεις του προέδρου της Federal Reserve, J. Powell για τον πληθωρισμό και την οικονομία μετά τις αποφάσεις νομισματικής πολιτικής της κεντρικής τράπεζας.
Αμετάβλητα σε σχεδόν μηδενικά επίπεδα άφησε τα επιτόκια η Fedf όπως αναμενόταν, τονίζοντας ότι η αμερικανική οικονομία συνεχίζει να ενισχύεται.
«Με την πρόοδο των εμβολιασμών και τα ισχυρά μέτρα στήριξης, οι δείκτες οικονομικής δραστηριότητας και απασχόλησης συνεχίζουν να ενισχύονται» τονίζεται στο ανακοινωθέν που εξέδωσε η κεντρική τράπεζα μετά το πέρας της διήμερης συνεδρίασης.
«Η οικονομία έχει σημειώσει πρόοδο προς τον στόχο για την απασχόληση» τον οποίο θέλει να δει η Fed προτού αρχίσει να μειώνει τις μηνιαίες αγορές ομολόγων 120 δισ. δολαρίων.
Όσον αφορά τον πληθωρισμό, το ανακοινωθέν επισημαίνει ότι παραμένει το αποτέλεσμα «παροδικών παραγόντων».
Παράλληλα, οι αξιωματούχοι υπογραμμίζουν ότι αναμένουν πως η πρόοδος της εμβολιαστικής εκστρατείας θα συνεχίσει να μετριάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας στην οικονομία.
Την σημαντική πρόοδο που έχει καταγράψει η αμερικανική οικονομία στην πορεία ανάκαμψης από την κρίση του κορωνοϊού, σημείωσε ο πρόεδρος της Federal Reserve, J. Powell, επισημαίνοντας πάντως ότι η Fed δεν είναι ακόμα έτοιμη να αρχίσει να περιορίζει την στήριξη που παρέχει.
Η Fed έχει δεσμευτεί να συνεχίσει τις αγορές ομολόγων και άλλων τίτλων με μηνιαίο ρυθμό τα 120 δισ. δολ. μέχρι να σημειωθεί «σημαντική περαιτέρω πρόοδος» στους στόχους της απασχόλησης και του πληθωρισμού, ανέφερε ο πρόεδρος της Fed μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τις αποφάσεις νομισματικής πολιτικής της τράπεζας.
«Δεν έχουμε ακόμα φτάσει εκεί.
Έχουμε ακόμα δρόμο να καλύψουμε», ανέφερε, προσθέτοντας ότι «θα ήθελα να δω κάποια πιο ισχυρά στοιχεία από την αγορά εργασίας».
«Σε κάθε περίπτωση θα παρέχουμε ενημέρωση πολύ πριν κάνουμε προσαρμογές στις αγορές μας», επισήμανε.
Για τον πληθωρισμό, ο Powell ανέφερε ότι τους τελευταίους μήνες έχει ξεπεράσει τον στόχο του 2% και αναμένεται να παραμείνει αρκετά πάνω από το συγκεκριμένο επίπεδο για μερικούς μήνες.
Επανάλαβε πάντως ότι σε μεγάλο βαθμό αυτό οφείλεται σε παροδικούς παράγοντες.
«Θα έχουμε μια περίοδο αυξημένου πληθωρισμού.
Αν διαπιστώσουμε στη Fed ότι οι τιμές δεν υποχωρούν θα χρησιμοποιήσουμε τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεση μας.
Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και το παρακολουθούμε αυτό», τόνισε.
Ο πρόεδρος της Fed υπογράμμισε εξάλλου ότι παραμένουν οι κίνδυνοι στην οικονομία από την πανδημία και τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού.
«Όσο παραμένει ανεξέλεγκτος ο κορωνοϊός, όσο υπάρχουν περιθώρια για να αναπτυχθούν και νέες μεταλλάξεις, κανείς δεν είναι ασφαλής», προειδοποίησε.

Ο δείκτης Dow Jones σημείωσε πτώση 0,39% και έκλεισε στις 34.930,93 μονάδες
Ο δείκτης S&P 500 υποχώρησε -0,02% στις 4.400,64 μονάδες
O δείκτης Nasdaq σημείωσε άνοδο +0,7% στις 14.762,58 μονάδες

Στο μεταξύ, η ροή των εταιρικών αποτελεσμάτων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό με τους τεχνολογικούς κολοσσούς Apple, Microsoft και Alphabet να ανακοινώνουν χθες το βράδυ τα οικονομικά τους μεγέθη για το τελευταίο τρίμηνο, ξεπερνώντας με ευκολία τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Το μπαράζ των αποτελεσμάτων συνεχίζεται και σήμερα.
Κέρδη για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια κατέγραψε η Boeing co στο τρίμηνο, καθώς οι παραδόσεις των 737 ΜΑΧ αεροσκαφών της σε αεροπορικές εταιρείες, κέρδισε έδαφος μετά από την κατακόρυφη ανάκαμψη των ταξιδιωτικών κρατήσεων, ύστερα από την αύξηση των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το 737 ΜΑΧ είναι αναπόσπαστο μέρος της οικονομικής ανάκαμψης της Boeing, καθώς η αμερικανική εταιρεία κατασκευής αεροσκαφών, προσπαθεί να ανακτήσει δισ. Δολαρίων σε διαφυγούσες πωλήσεις από την πανδημία, και να αντιμετωπίσει τα ελαττώματα στην κατασκευή των μεγαλύτερων, πιο επικερδών, αεροπλάνων 787.
Ο διευθύνων σύμβουλος David Calhoun δήλωσε πως η εταιρεία τώρα σχεδιάζει να διατηρήσει σταθερά τα επίπεδα στελέχωσης στους περίπου 140.000 υπαλλήλους, αφού προηγουμένως στόχευε σε μείωση στους 130.000 μέχρι το τέλος του 2021.
Η Boeing δήλωσε ότι επί του παρόντος κατασκευάζει 16 αεροσκάφη 737 ΜΑΧ το μήνα.
Η εταιρεία έχει δηλώσει πως θα αυξήσει την παραγωγή στα 31 αεροσκάφη μηνιαίως μέχρι τις αρχές του 2022.
Τα βασικά λειτουργικά κέρδη της Boeing διαμορφώθηκαν στα 755 εκατ. δολάρια στο β΄ τρίμηνο, έναντι των ζημιών 3,32 δισ. πριν από έναν χρόνο.
Τα έσοδα αυξήθηκαν 44% στα 17 δισ. δολάρια.Υψηλότερα των εκτιμήσεων των αναλυτών διαμορφώθηκαν πωλήσεις και κέρδη της McDonalds καθώς τα εστιατόρια ξεκίνησαν εκ νέου τη λειτουργία τους και οι καταναλωτές έσπευσαν να αγοράσουν τα νέα προϊόντα.
Οι συγκρίσιμες πωλήσεις για τη μεγαλύτερη αλυσίδα φαστ-φουντ παγκοσμίως, αυξήθηκαν 40,5% στο β΄τρίμηνο και υπερέβησαν τα προ πανδημίας επίπεδα του 2019 για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο.
Οι αναλυτές ανέμεναν αύξηση 39,81%.
Οι συγκρίσιμες πωλήσεις στις ΗΠΑ αυξήθηκαν 25,9% έναντι του προηγουμένου έτους, όταν οι πωλήσεις της αλυσίδας εστιατορίων υπέστησαν πλήγμα από τους περιορισμούς για την πανδημία.
Σε σχέση με το 2019, οι πωλήσεις στις ΗΠΑ αυξήθηκαν σχεδόν 15%. Οι αναλυτές ανέμεναν αύξηση πωλήσεων στις ΗΠΑ 23,84%.
Τα έσοδα αυξήθηκαν 57% (υψηλότερα του αναμενόμενου) στα 5,89 δισ. Δολάρια στο τρίμηνο μέχρι τον Ιούνιο, έναντι της πτώσης 30% που είχε καταγράφει η McDonalds εξαιτίας των περιορισμών για τον κορωνοϊό.
Τα καθαρά κέρδη τετραπλασιάστηκαν στα 2,22 δισ. δολάρια, και εξαιρουμένων των εκτάκτων κέρδισαν 2,37 δολάρια ανά μετοχή έναντι εκτιμήσεων για 2,11 δολάρια ανά μετοχή.
Σε ανοδική αναθεώρηση της πρόβλεψής της για τις πωλήσεις του εμβολίου κατά της COVID-19, που ανέπτυξε με τη γερμανική BioNTech, προχώρησε η Pfizer, ενώ ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη η πρώτη παρτίδα των εμβολίων που στοχεύουν τη μετάλλαξη Delta.
Η σχετική μελέτη αναμένεται να ξεκινήσει τον Αύγουστο.
H αμερικανική φαρμακοβιομηχανία αναθεώρησε την εκτίμησή της κατά 28,8% στα 33,5 δισ. δολάρια.
Η εταιρία ανέφερε ότι η ανοδικά αναθεωρημένη πρόβλεψη για τις πωλήσεις βασίζεται σε συμφωνίες που έχουν υπογραφεί για 2,1 δισ. δόσεις φέτος.
Η προηγούμενη εκτίμηση της φαρμακοβιομηχανίας τον Μάιο για 26 δισ. δολάρια βασίστηκε σε συμφωνίες που είχαν υπογραφεί για 1,6 δισ. δόσεις, σύμφωνα με το Reuters.
H Pfizer ανακοίνωσε κέρδη 5,56 δισ. δολαρίων ή 98 σεντς ανά μετοχή στο β΄ τρίμηνο του 2021, σε σχέση με τα 3,49 δισ. δολάρια ή 62 σεντς ανά μετοχή το αντίστοιχο τρίμηνο του 2021.
Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 1,07 δολάρια έναντι εκτιμήσεων για 97 σεντς.
Τα έσοδα της pfizer αυξήθηκαν στα 18,97 δισ. δολάρια, έναντι 9,86 δισ. δολ. στο β΄ τρίμηνο του 2020.
Στα νέα από το μέτωπο της μακροοικονομίας το έλλειμμα του εμπορικού ισοζύγιο των ΗΠΑ αυξήθηκε 3,5% τον Ιούνιο σε ύψος – ρεκόρ, στα 91,2 δισ. δολάρια, αντανακλώντας τη ραγδαία αύξηση των εξαγωγών, η οποία προκλήθηκε από την αύξηση της καταναλωτικής δαπάνης, σύμφωνα τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, τα οποία επικαλείται δημοσίευμα του Market Watch, την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2021.
Το εμπορικό έλλειμμα διευρύνθηκε από τα 88,2 δισεκατομμύρια δολάρια τον Ιούνιο 2021, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών .
Οι εξαγωγές αυξήθηκαν κατά 0,3% στα 145,6 δισ. δολάρια.
Την ίδια ώρα, οι εισαγωγές «έτρεξαν» με άνοδο 4,7%, στα 236,7 δισ. δολάρια.
Η αύξηση ρεκόρ των ελλειμμάτων (δημοσιονομικό και εμπορικό) φέτος οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ταχύτερη ανάκαμψη της οικονομίας των ΗΠΑ.
Οι Αμερικανοί έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν περαιτέρω τις καταναλωτικές δαπάνες, σε συγκριση με άλλες οικονομίες οι οποίες μόλις τώρα «συνέρχονται» από τις συνέπειες των lockdowns και της πανδημίας.
Η άνοδος των τιμών του πετρελαίου συνέβαλε σημαντικά στην διεύρυνση του ελλείμματος του εμπορικού ισοζυγίου.
Η πλήρης έκθεση για το εμπορικό ισοζύγιο Ιουνίου θα δημοσιευθεί την επόμενη εβδομάδα και θα περιλαμβάνει επίσης και τον κλάδο των υπηρεσιών.
Αύξηση κατά 0,8% παρουσίασαν τα αποθέματα χονδρικής στις ΗΠΑ τον Ιούνιο, έναντι προβλέψεων για αύξησή τους κατά 1,2%, με βάση τα προκαταρκτικά στοιχεία που ανακοίνωσε το Υπουργείο Εμπορίου της χώρας.
Σε σχέση με έναν χρόνο πριν, τα αποθέματα παρουσιάζονται αυξημένα κατά 10,2%.
Τον Μάιο, τα αποθέματα είχαν παρουσιάσει αύξηση 1,3% σε σχέση με τον Απρίλιο.

Κέρδη στις ευρωαγορές με ώθηση από τα εταιρικά αποτελέσματα

Με κέρδη ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές της Τετάρτης οι ευρωπαϊκές αγορές αντλώντας ώθηση από τα ισχυρά εταιρικά αποτελέσματα ευρωπαϊκών κολοσσών όπως η βρετανική τράπεζα Barclays και η γαλλική εταιρεία πολυτελών ειδών Kering.
Ο γερμανικός DAX ενισχύθηκε 0,3% στις 15.570,36 μονάδες, ο γαλλικός CAC 40 κέρδισε 1,2% στις 6.609,31 μονάδες, ενώ ο βρετανικός FTSE 100 με κέρδη 0,3% έκλεισε στις 7.016,63 μονάδες.
Στο επίκεντρο βρίσκονται τα εταιρικά αποτελέσματα τριμήνου, με τα κέρδη της Deutsche Bank να ξεπερνούν τις εκτιμήσεις των αναλυτών, ενώ και τα κέρδη της Barclays τριπλασιάστηκαν στο α΄εξάμηνο του 2021.
Η γερμανική τράπεζα ανακοίνωσε κέρδη 692 εκατ. ευρώ στο β’ τρίμηνο του έτους, έναντι 328 εκατ. ευρώ που προέβλεπαν αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της Refinitiv.
Πρόκειται για το 4ο διαδοχικό τρίμηνο κερδοφορίας για τη μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας, το μεγαλύτερο σερί από το 2012.
Τα συνολικά έσοδα ανήλθαν στα 6,2 δισ. ευρώ, ελαφρώς χαμηλότερα σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2020.
Τα καθαρά έσοδα στον τομέα επενδυτικής τραπεζικής υποχώρησαν 11% σε ετήσια βάση.
Η Deutsche Bank εγκατέλειψε τον βασικό της στόχο για μείωση του κόστους στα 16,7 δισ. ευρώ μέχρι το 2022.
Τις πληρωμές μερισμάτων και την επαναγορά μετοχών θα επαναφέρει η Barclays, μετά τη σημαντική αύξηση της κερδοφορίας της στο α΄εξάμηνο του 2021, η οποία ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Ανακοινώνοντας τα κέρδη του πρώτου εξαμήνου που σχεδόν τετραπλασιάστηκαν, η βρετανική τράπεζα ανακοίνωσε ότι θα καταβάλλει ενδιάμεσο μέρισμα 2 πένες ανά μετοχή.
Ανέφερε επίσης ότι θα επαναγοράσει μετοχές 500 εκατ. λιρών, καθώς προβλέπει ότι οι χρεώσεις επισφαλών δανείων θα παραμείνουν κάτω από τα ιστορικά επίπεδα λόγω των βελτιωμένων οικονομικών προοπτικών και των χαμηλών επιτοκίων.
Η Barclays ανακοίνωσε κέρδη προ φόρων ύψους 5 δισεκατομμυρίων λιρών (6,94 δισεκατομμύρια δολάρια) για τους έξι μήνες έως τις 30 Ιουνίου, πολύ πάνω από τις εκτιμήσεις για κέρδη 4,1 δισεκατομμυρίων λιρών, έναντι κερδών 1,3 δισ. το αντίστοιχο εξάμηνο του 2020.
Τα αποτελέσματα ενισχύθηκαν καθώς η Barclays αποδέσμευσε 742 εκατ. λίρες σε μετρητά που διατέθηκαν για χρεώσεις επισφαλών χρεών που δεν έχουν ακόμη υλοποιηθεί, καθώς τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης κρατούν όρθια τη βρετανική οικονομία.
Στα 5,5 δισεκατομμύρια δολάρια εκτιμώνται οι απώλειες της Credit Suisse το τρέχον τρίμηνο, οι οποίες συνδέονται άμεσα με το family office Archegos Capital του διαβόητου πλέον Bill Hwang.
Σε κάθε περίπτωση, οι προσδοκίες για τα αποτελέσματα της τράπεζας, τα οποία θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 29 Ιουλίου, είναι ιδιαίτερα αρνητικές.
Η ομάδα των Brokers της Credit Suisse, η οποία ασχολείται με hedge funds, υπέστη τις μεγαλύτερες απώλειες από οποιονδήποτε ανταγωνιστή, ωθώντας τελικά την τράπεζα της Ζυρίχης να μειώσει μέρισμα, να σταματήσει τις επαναγορές μετοχών και να πραγματοποιήσει αύξηση κεφαλαίου.
Η τράπεζα είχε επιτρέψει στο family office να μοχλεύσει κεφάλαια σε futures μετοχών έως και 10 φορές, ζητώντας ασφάλιστρο μόλις 10% επί των δανείων που είχε προσφέρει – κάτι που αποτελεί δυσεξήγητη απόφαση.
Η ισπανική τράπεζα Santander ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 2,07 δισ. ευρώ στο β΄ τρίμηνο μετά από τις ζημιές πολλών δισ. ευρώ πέρυσι, χάρη στις χαμηλότερες προβλέψεις και στις σταθερές επιδόσεις στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Στο β΄ τρίμηνο του 2020 η Santander είχε ανακοινώσει ζημιές-ρεκόρ των 11,1 δισ. ευρώ εξαιτίας απομειώσεων για να αποτυπωθεί η χαμηλότερη αποτίμηση προηγουμένων εξαγορών, ως αποτέλεσμα της πανδημίας.
Η δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα της ευρωζώνης δεν ανέλαβε κάποιες προβλέψεις σε σχέση με τον κορωνοϊό στο τρίμηνο.
Οι αναλυτές ανέμεναν καθαρά κέρδη 1,76 δισ. Ευρώ στην περίοδο Απριλίου-Ιουνίου.
Καλύτερα του αναμενόμενου ήταν τα καθαρά κέρδη της μεγαλύτερης εταιρείας χημικών παγκοσμίως, BASF στο β΄ τρίμηνο, καθώς κατόρθωσε να αυξήσει τους όγκους και τις τιμές χάρη στην ισχυρή ζήτηση.
Οι χαμηλές τιμές εμπορευμάτων στη διάρκεια της πανδημία επηρέασαν τα κέρδη της BASF στο προηγούμενο έτος, αλλά η γερμανική εταιρεία κατέγραψε ταχύτατη ανάκαμψη μέχρι στιγμής το 2021, καθώς η παγκόσμια οικονομία ανέκαμψε ταχύτερα από ό,τι αναμενόταν.
"Πετύχαμε αύξηση των όγκων και των τιμών σε όλες τις περιοχές και σε όλα τα τμήματα σε σχέση με το β΄ τρίμηνο του 2020”, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος σε ανακοίνωση του.
Ο γερμανικός όμιλος ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 1,7 δισ. ευρώ σε σχέση με τα 1,4 δισ. ευρώ που ανέμεναν οι αναλυτές.
Η εταιρεία επιβεβαίωσε τα προκαταρκτικά στοιχεία για τα προσαρμοσμένα ΕΒΙΤ του β΄ τριμήνου καθώς και τις εκτιμήσεις για το 2021 που ανακοινώθηκαν στις 9 Ιουλίου.
Στα εταιρικά νέα, το πρακτορείο Reuters ανέφερε σε ρεπορτάζ του την Τρίτη ότι κοινοπραξία στην οποία συμμετέχει η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά της γαλλικής εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων Europcar έναντι περίπου 2,5 δισ. ευρώ.
Η Adecco Group συμφώνησε να εξαγοράσει την AKΚA Technologies σε μια συμφωνία ύψους 2 δισ. Ευρώ, στη μεγαλύτερη συμφωνία που έχει προχωρήσει στην 25ετή ιστορία της η ελβετική εταιρεία προσωπικού.

Η εξαγορά της βελγικής AKKA, θα καταστήσει την Adecco την μεγαλύτερη εταιρεία παροχής προσωρινού προσωπικού με βάση τα έσοδα, ξεπερνώντας την ολλανδική ανταγωνιστική Randstad.
Η Adecco θα συγχωνεύσει την AKKA με τις δραστηριότητες επιστήμης και τεχνολογίας ΙΤ, για να τονώσει τις υπηρεσίες παροχής μηχανολογικού-τεχνολογικού προσωπικού και στην έρευνα και ανάπτυξη, προς τις αυτοκινητοβιομηχανίες.
Στα νέα από το μέτωπο της μακροοικονομίας στη Γερμανία, τη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, η πληθωριστική πίεση συνεχίζει να αυξάνεται, προκαλώντας πονοκεφάλους τόσο στο κυβερνητικό επιτελείο όσο και στην κεντρική τράπεζα της χώρας.
Οι γερμανικές τιμές εισαγωγών αυξήθηκαν κατά 12,9% σε ετήσια βάση τον Ιούνιο. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη άνοδο από τη δεκαετία του 1980.
Οι αναλυτές ανέμενεναν 12,6% αύξηση.
Η ανοδική τάση καλά κρατεί, εάν παρατηρήσει κάποιος τους προηγούμενους μήνες.
Οι τιμές εισαγωγών αυξήθηκαν κατά 11,8% τον Μάιο, 10,3% τον Απρίλιο, 6,9% τον Μάρτιο, κυρίως λόγω τις αυξήσεις στις τιμές ενέργειας που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των ειδικών.

Χαμηλά 7 μηνών στις αγορές της Ασίας - Σταθεροποιητικά η Κίνα

Στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων επτά μηνών παραμένουν οι αγορές της Ασίας, με την Κίνα να σταθεροποιείται, μετά το sell off που προκάλεσαν οι νέες ρυθμιστικές παρεμβάσεις σε τεχνολογία, εκπαίδευση και αγορά ακινήτων.
Στο Τόκιο ο δείκτης Nikkei 225 υποχώρησε -1,5%, στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων έξι μηνών, με τις μετοχές της SoftBank Group η οποία έχει έκθεση στην Κίνα, να υποχωρεί 3,7%.
Ο Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ σημείωνε πτώση 0,24% στις 25.027 μονάδες, μετά το τριήμερο sell off.
Στην ηπειρωτική Κίνα ο Shanghai Composite κατέγραψε απώλειες 0,6% στις 3.361 μονάδες.
Ύστερα από το ξεπούλημα των τελευταίων ημερών μετά την επιβολή νέων ρυθμιστικών περιορισμών στην Κίνα, τα κινεζικά blue chips έκλεισαν με άνοδο 0,2%.
Ο Asia Dow σημείωσε πτώση -1,4% στις 3.767 μονάδες.
Ο Sensex κατέγραψε απώλειες 0,9% στις 52.105 μονάδες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης