Sports Βusiness

Συνεχίζει την συνεργασία της με την μπύρα Würenbacher, η Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Συνεχίζει την συνεργασία της με την μπύρα Würenbacher, η Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Μία συνεργασία που ξεκίνησε το 2017 και διατηρείται μέχρι και σήμερα, συνεχίζει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία έδωσε και πάλι τα χέρια με μία κινέζικη εταιρεία μπύρας, ανακοινώνοντας μία συμφωνία που αφήνει ικανοποιημένες αμφότερες πλευρές.

Την επίτευξη μίας πολύ σημαντικής συμφωνίας, έχει την δυνατότητα να αναφέρει με κάθε επισημότητα πλέον η Ντόρτμουντ, η οποία, ούσα απόλυτα ικανοποιημένη από τα οικονομικά δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί την τελευταία τετραετία, ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποφάσισε να προβεί σε πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας, για ακόμη μία διετία.

Η πρότασή της έγινε αποδεκτή, και ο γενικός διευθυντής της εν λόγω εταιρείας, έχοντας επιτύχει τον στόχο του δήλωσε:

«Είναι ένα κρίσιμο βήμα για τη Würenbacher να συνεργαστεί με την BVB και όλοι μας είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείναμε τη συνεργασία. Είμαι εδώ για να ευχαριστήσω την Ντόρτμουντ και ελπίζω ότι θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε αυτή την συνεργασία για πολλά χρόνια. Η σχέση μας άλλωστε είναι τόσο «νόστιμη» όσο η μπύρα, και θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε να…  ξεκινήσουμε μια θρυλική ιστορία».
shutterstock_351446036-696x464_1.jpg

Σε ανάλογο μήκος κύματος κινήθηκαν βεβαίως και οι δηλώσεις των εκπροσώπων της Ντόρτμουντ, με την γερμανική ομάδα να προβαίνει στην εξής ανακοίνωση:

«Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη της Würenbacher και αισθανόμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ελπίζουμε να πραγματοποιήσουμε ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς με την γνωστή εταιρεία στο μέλλον και να δημιουργήσουμε αξίες επωνυμίας και για τους δυο μας».

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, και οι δύο πλευρές φαντάζουν απόλυτα ικανοποιημένες, με την διαφημιστική προβολή να συνεχίζεται, και τα οικονομικά δεδομένα ως στιγμής να μην έχουν διευκρινιστεί. Μένει να δούμε αν η κοινή επιδίωξη που υπάρχει για την καθιέρωση της Ντόρτμουντ σαν «θρύλο» στους φίλους της μπύρας, στεφθεί από επιτυχία.

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης