Basket Talk

Στην Βενέτσια ο Χαραλαμπόπουλος

Στην Βενέτσια ο Χαραλαμπόπουλος

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος συμφώνησε σε όλα με την Βενέτσια και γίνεται επίσημα κάτοικος Ιταλίας.

Ο 24χρονος forward για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί σε ομάδα εξωτερικού. Η Βενέτσια αγωνίζεται στο Ιταλικό πρωτάθλημα και στο EuroCup. Μάλιστα η Ιταλική ομάδα, θα βρεθεί στον δρόμο του Προμηθέα στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Να σημειωθεί πως στην Βενέτσια αγωνίζεται ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπράμος, από το 2015. Δηλαδή από τότε που αποχώρησε από το «τριφύλλι». Χαραλαμπόπουλος και Μπράμος υπήρξαν συμπαίκτες στην ομάδα της Αθήνας.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό.  Σε 11 παιχνίδια στην Euroleague, γράφοντας κατά μέσο όρο ανά αγώνα 7.5 λεπτά, 2.5 πόντους και 0.6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Στις πρώτες του δηλώσεις είπε: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Βενέτσια η οποία ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Ήταν κάτι που ήθελα και θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη της ομάδας. Ξέρω ότι πρόκειται για έναν πολύ επαγγελματικό σύλλογο και ότι πρωταγωνιστεί στην Ιταλία εδώ και πολλά χρόνια. Ξέρω καλά τον Μάικ Μπράμος καθώς παίξαμε μαζί στον Παναθηναϊκό όταν ήμουν 15 και είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξαναπαίξω μαζί του. Το πιο σημαντικό πράγμα για την ομάδα είναι να στοχεύει στη νίκη και να το διασκεδάζει και η Βενέτσια αποτελείται από καλούς ανθρώπους και αθλητές και αυτό είναι ό,τι χρειάζεται για να πετύχουμε. Είναι η πρώτη μου φορά που θα έρθω στη Βενετία και είμαι ενθουσιασμένος. Θα σας δω σύντομα» 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης