World Sports

Philadelphia Eagles: Εκτός προετοιμασίας ο DeVonta Smith από τραυματισμό στο γόνατο!

Philadelphia Eagles: Εκτός προετοιμασίας ο DeVonta Smith από τραυματισμό στο γόνατο!
Εκτός προπονήσεων μέχρι νεοτέρας για τον rookie των Eagles, DeVonta Smith, μετά τον τραυματισμό στο γόνατο!
Μόλις λίγες ημέρες στο πρώτο του camp για την έναρξη της σεζόν στο NFL, ο rookie των Philadelphia Eagles, DeVonta Smith, υπέστη τραυματισμό στο γόνατο που θα του κοστίσει πολύτιμο χρόνο πριν από την αφετηρία του Πρωταθλήματος.

Φαίνεται ότι ο DeVonta Smith θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, μετά την ανακοίνωση των Eagles ότι η κατάσταση του τραυματισμού του θα αξιολογείται κάθε εβδομάδα που περνάει. Αυτή η δήλωση δεν αφήνει περιθώρια για σκέψεις που αφορούν θετικά στοιχεία, με την ομάδα να προχωρά χωρίς τον νεαρό WR της.

O Smith, πρώτη επιλογή των «Αετών» στo NFL draft (10ος συνολικά), υπέστη τον τραυματισμό κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης του Σαββάτου (31/8), όταν συγκρούστηκε με έναν αμυντικό της ομάδας, σε προσπάθεια του να γίνει δέκτης της μπάλας.

Μάλιστα, αποχώρησε από το παιχνίδι και παρακολούθησε την υπόλοιπη προπόνηση βρισκόμενος εκτός γηπέδου. Η αρχή δεν έδειξε να είναι ανησυχητική, αφού πατούσε κανονικά το πόδι του, ωστόσο η διάγνωση του τραυματισμού του στο γόνατο, έγινε αργότερα μέσω μαγνητικής τομογραφίας και ανέφερε διάστρεμμα.

Απομένουν έξι εβδομάδες μέχρι την έναρξη της κανονικής περιόδου, αλλά οι Eagles πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και η απουσία ενός τρίτου παίκτη μετά τους Brandon Brooks  και Isaac Seumalo δημιουργεί σημαντικά κενά.

Το συμβάν αυτό, σηματοδοτεί, μάλιστα, τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η επιλογή του πρώτου γύρου των Eagles υπέστη τραυματισμό στο στάδιο της pre season. Ο Jalen Reagor, η 22η επιλογή στο NFL Draft 2020, έχασε έναν ολόκληρο μήνα, μετά από τραυματισμό στον ώμο τον Αύγουστο του περασμένου έτους. Λίγο μετά την επιστροφή του, μπήκε ξανά στη λίστα των τραυματιών αφού υπέστη ρήξη συνδέσμου στον αντίχειρά του.


Σταυρούλα Μουστακάτου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης