Football Talk

Ranking UEFA: Η κατρακύλα συνεχίζεται, «πέφτει» προς 20ή θέση η Ελλάδα

Ranking UEFA: Η κατρακύλα συνεχίζεται, «πέφτει» προς 20ή θέση η Ελλάδα

Ένα βήμα πιο κοντά στην 20η θέση στην κατάταξη της UEFA βρίσκεται η χώρα μας, μετά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του ΠΑΟΚ, με την επόμενη εβδομάδα να χαρακτηρίζεται κομβική.

Σχετικά Άρθρα

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έχουν ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη οι ελληνικές ομάδες, με τις δύο εξ΄ αυτών (ΑΕΚ και Άρη) να έχουν αποκλειστεί, και τον Ολυμπιακό με τον ΠΑΟΚ να μην καταφέρνουν να κερδίσουν τις Λουντογκόρετς και Μποέμιανς αντίστοιχα.

Άμεση συνέπεια της ισοπαλίας και της ήττας των ομάδων μας αποτελεί η… κοντινή πλέον απόσταση με την 20η θέση στην κατάταξη της UEFA, με τη Νορβηγία να πλησιάζει επικίνδυνα και να έχει να δώσει τρία ματς κατά την διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας.

Αναλυτικά, η συγκομιδή της Ελλάδος είναι 125 βαθμοί αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να φτάσουμε τους 21.325 και να παραμείνουμε στη 19η θέση. Από πάνω μας βρίσκονται οι Τσέχοι και οι Τούρκοι με 21.900 και 21.600 βαθμούς αντίστοιχα (θέσεις 17-18), ενώ σε «απόσταση βολής» είναι οι Νορβηγοί με 21.125.

Οι Τσέχοι μάλιστα έχουν τέσσερις ομάδες στην Ευρώπη (από τις 5 που ξεκίνησαν), οι Τούρκοι πέντε (5/5) και οι Νορβηγοί τρεις (3/4), ενώ όλες τους την Τετάρτη (4/8) και την Πέμπτη θα κληθούν να δώσουν από τρεις αναμετρήσεις!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης